Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu beraber saf tuttu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İTO Başkanı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze töreninde beraber saf tuttu.
Nuh Çimento eski Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası Meclis eski Başkanı Atalay Şahinoğlu'nun cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu beraber saf tuttu.
Cenaze töreninin ardından İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aracına binene kadar eşlik etti.

Cenazenin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İBB Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la olan diyaloğunu anlattı.
İmamoğlu "Kendisinin kandilini kutladım. Ben belediye başkanıyım o da Cumhurbaşkanımız elbette konuşacağız. Karşılaşmamız gerekiyor. Çünkü biz millete hizmet eden iki makama sahibiz. Bu gayet doğal. Fırsat bulursam sarılırım, kucaklaşırım, merhabalaşırım her zaman söylüyorum. Bundan da keyif alırım." ifadelerini kullandı.
İMAMOĞLU: KENDİSİ ÖYLE BİR CÜMLE KULLANMADI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine 'Hayırlı olsun' deyip demediği sorusuna da yanıt veren Ekrem İmamoğlu, "Kendisi öyle bir cümle kullanmadı. Kendisi de benim kandilimi kutladım." dedi.
ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARINA YANIT: KEŞKE DEMİR HİÇ ISINMASAYDI
Erdoğan'ın "Dönem kızgın demiri soğutma dönemidir" açıklamasıyla ilgili de konuşan İmamoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü;
"Keşke demir hiç ısınmasaydı. Seçim sürecinde bunlar oluyor tabi. Her zaman ülkemizde barış ve huzur olsun. Keşke hiç bu tarz olayları yaşamasaydık ama açıklamadan memnunum."

Henüz yorum yapılmamış.