Sosyal Medya

Mahkemeden skandal karar: Rabia Naz’ın babasının akıl hastanesine yatırılmasına karar verildi

Eynesil’de evinin önünde şüpheli şekilde yaşamını yitiren 11 yaşındaki kızı Rabia Naz Vatan’ın ölümünü araştıran baba Şaban Vatan'ın akıl sağlığının yerinde olup olmadığını tespit edilmesini istendi.



Giresun'un Eynesil ilçesinde 12 Nisan 2018'de ÅŸüpheli bir olay sonucu yaÅŸamını yitiren 11 yaşındaki Rabia Naz'ın babası Åžaban Vatan adalet arayışını sürdürüyor.
 
Rabia Naz'ın ölümünün ardında bazı siyasi isimlerin bulunduÄŸu ve olayın üstünün örtülmeye çalışıldığı konuÅŸulurken, mahkemeden yeni bir karar geldi.
 
Giresun Sulh Ceza Mahkemesi, kızı için adalet arayan Åžaban Vatan'ın kardeÅŸi Muhammet Vatan'ın "kardeÅŸinin akıl saÄŸlığının yerinde olmadığı" yönündeki ifadesine dayanarak, akıl saÄŸlığının yerinde olup olmadığını tespit edilmesini istedi. Karara göre Åžaban Vatan, polis marifetiyle evinden alınarak Samsun Ruh SaÄŸlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürülecek. Kararın UYAP sistemine yansıdığı öÄŸrenildi.
 
ÅžABAN VATAN: HERHALDE DELÄ°RTÄ°P SUSTURMAYA ÇALIÅžACAKLAR BENÄ°
medyablok’a konuÅŸan Åžaban Vatan, "Asılsız belgelerle beni hastaneye götürüyorlar. Orada ne iÅŸlem yapacaklarını da bilmiyorum. Åžimdilik 3 hafta yatış verdiler. Ama herhalde delirtip susturmaya çalışacaklar beni" dedi.
 
Milli Gazete

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.