Sosyal Medya

Bekaroğlu'nden CHP'li ırkçı başkana cevap: Belediye Başkanı seçildi diye Bolu Beyi olmaz

CHP'li Tanju Özcan, seçim kampanyası döneminde vaatlerinden olan "Bolu Belediyesi’nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması" sözü için dün uygulama talimatı verirken, "Bolu Belediyesi bütçesinden bir tek Suriyeliye tek kuruş yardım yapmayacağım" şeklinde bir açıklamada bulundu.



CHP'li Tanju Özcan, seçim kampanyası döneminde vaatlerinden olan "Bolu Belediyesi’nden yabancı uyruklulara ayni ve nakdi yardım yapılmaması" sözü için dün uygulama talimatı verirken, "Bolu Belediyesi bütçesinden bir tek Suriyeliye tek kuruÅŸ yardım yapmayacağım" ÅŸeklinde bir açıklamada bulundu.

CHP Ä°stanbul Milletvekili Mehmet BekaroÄŸlu ise, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP'li Özcan'ın sözlerine karşı çıktı.

CHP'li BekaroÄŸlu, "Basına yansıyanlar doÄŸruysa kabul edilebilir ÅŸeyler deÄŸil" derken, "Benim tanıdığım Tanju Özcan KöroÄŸlu’dur, Belediye BaÅŸkanı seçildi diye Bolu Beyi olmaz; mazlumun, yolda kalmışın, garibanın ekmeÄŸi ile uÄŸraÅŸmaz, aksine muhtaç olan herkesin yardımıma koÅŸar" diye ifade etti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.