Sosyal Medya

Güncel

Özcan Deniz'in İsrail konseri sosyal medyada tepki çekti

Özcan Deniz, dünyaca ünlü birçok sanatçının Filistin işgali sebebiyle organizasyonlarını iptal ettiği İsrail'e konser vermek için gitmesi sosyal medyada tepki topladı.



Özcan Deniz'in Ä°srail'de izlenme rekorları kıran Ä°stanbullu Gelin dizisindeki partneri Aslı Enver ile Ä°srail'e giderek konser vermesi sosyal medyada tepki topladı.

Bilet fiyatlarının 300 dolardan satıldığı konser, baÅŸkent Tel Aviv'deki Menora Mictachim Arena'da düzenlendi. Konsere 11 bin Ä°srailli katıldı. Özcan Deniz'in ÅŸarkı söylediÄŸi organizasyonda dizideki rol arkadaşı Aslı Enver de sık sık sahneye çıkarak hayranlarını selamladı.

GeçtiÄŸimiz yıllarda Lana Del Rey, Shakira gibi sanatçılar boykot çaÄŸrılarına kulak vererek konserlerini iptal ederken, aynı zamanda bir Yahudi olan Hollywood oyuncusu Natalie Portman kendisine ödül verilecek bir davete katılmayı reddetmiÅŸti.

2019-04-07_18h53_46
2019-04-07_18h54_56
2019-04-07_18h55_33

2019-04-07_19h02_44

BDS KONSERÄ° Ä°PTAL ETME ÇAÄžRISI YAPMIÅžTI

Ä°stanbullu Gelin dizisi sayesinde ciddi bir hayran kitlesine sahip Özcan Deniz'in Ä°srail'de konser vereceÄŸi aylar öncesinde kamuoyuna yansımıştı.

Bu haberin ardından "Filistin Ä°çin Ä°srail'i Boykot GiriÅŸimi" olarak bilinen BDS hareketi, Deniz'den Ä°srail'deki konserini iptal etmesini istemiÅŸti.

BDS'den yapılan açıklamada, "Ä°srail Gazze'yi bombalarken ve her gün Filistinlileri öldürürken, Ä°stanbullu Gelin'in bu ülkede yayınlanmasına izin vermeyin, konser davetini iptal edin" çaÄŸrısı yapılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.