Sosyal Medya

Güncel

Aydın Ünal: Tablonun müsebbibi Ak Parti'yi zehirleyen Sinsi Pelikan Örgütü’dür

Aydın Ünal twitter üzerinden yaptığı açıklamalarla yerel seçimi değerlendirdi.Ünal ortaya çıkan tablonun sorumlusunun Pelikan Örgütü olduğunu belirtti.



Aydın Ünal'ın Twitter'dan yaptuğı deÄŸerlendırmeler ÅŸu ÅŸekilde: 

1. Cumhur ittifakı Türkiye genelinde yüzde 52 oy aldı. Ekonomik ve diÄŸer sorunlara raÄŸmen 24 Haziran sonucunun korunması hiç tartışmasız büyük bir baÅŸarı. Bu aynı zamanda 2023’e kadar seçim tartışması yok anlamına geliyor.

 

2. Ankara göz göre göre kaybedildi. Önceki mustafi baÅŸkan son 2 dönem AK Partili seçmenin kredisini hoyratça heba etti ve arkasında enkaz bıraktı. Aday belirlenirken Ankara’nın bu özel durumu gözetilmedi. Hırs davanın önüne geçti.

3. Ankara’daki aday süreç içinde deÄŸiÅŸtirilebilirdi ama “anketlerde öne geçtik” kandırmacasıyla bu da engellendi. Ankara’da CB’nin ve teÅŸkilatın yoÄŸun çalışmasıyla fark azaltıldı ama yetmedi. Yani Mustafa Tuna veya uygun bir baÅŸkası aday olsaydı, Ankara rahat alınabilirdi.

4. Binali Bey çok çalıştı, iyi kampanya yaptı ama bu sonucu haketmedi; uÄŸradığı ihanet ve sabotajı tarih elbette yazacaktır.

5. izmir’de AK Parti adayı seçimi kaybetmekle kalmadı; ÅŸarap, Kemalizm vs söylemleriyle parti söylemine de darbe vurdu.

6. Ortaya çıkan tablonun en birincil müessir ve müsebbibi tartışmasız partiyi zehirleyen Sinsi Pelikan Örgütü’dür. Planları tıkır tıkır iÅŸliyor. Ama zeytinyağı gibi üste çıkacaklar. EÄŸer durdurulmazlarsa, partiyi tüketinceye kadar asla durmayacaklar.
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.