Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli: Dağda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yerel seçim öncesinde Ankara'da düzenlenen mitingde yaptığı konuşmasında "Huzur yaklaşıyor, terörün sonu görülüyor ve kökü kazınıyor. Böyle bir ortamda dağda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz" ifadelerini kullandı.



Bahçeli'nin açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸu ÅŸekilde:
— CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sisteminin devamı mecburidir çünkü etrafımız ateÅŸle doludur. Bunu aÅŸabilmek için güçlü irade hızlı karar verecek güç gereklidir.
 
— Ana gaye kalıcı istikrar saÄŸlayıcı olması isteÄŸidir. Cumhur Ä°ttifakı 31 Mart gecesi cumhurbaÅŸkanlığı sistemine ikinci bir güç verecektir.
 
— Ä°ttifakların ruhuna iyi bakmak lazım. Bu seçimler ihmal edilmemelidir. Türkiye bugün çok ılımlı bir noktaya doÄŸru geliyor. Terörün sonu geliyor. Böyle bir ortamda daÄŸda yok ettiklerimizi belediyelerde göreve getiremezsiniz. Binlerce ÅŸehidimizi unutamazsınız.
 
— Huzur yaklaşıyor, terörün sonu görülüyor ve kökü kazınıyor. Böyle bir ortamda daÄŸda yok ettiklerinizi belediyelerde göreve getiremezsiniz.
 
— Terörle mücadelede daÄŸa çıkamayanlar, kalkmışlar PKK'nın ÅŸemsiyesi altında mahalli idarelerde iktidar olmaya çalışıyorlar
 
— Bir ÅŸahsiyet çıkıyor, '31 Mart seçimleri parlamenter sistemin CumhurbaÅŸkanlığı sisteminden intikamı olacaktır' diyor. Neyin intikamı olacak, niçin intikam meselesinden bahsediyorsunuz? Bir sistem deÄŸiÅŸikliÄŸi bir intikama gerekli olabilir mi? Bir sistem deÄŸiÅŸikliÄŸi 'Türkiye'de intikam alacağım' diyerek kardeÅŸi kardeÅŸe kırdıracak bir hareket olabilir mi?
 
— Partilere mensubiyet duyabilirsiniz ama öyle zamanlar olur ki partilerin üstünde, öncelikle beka ve memleketi düÅŸünmek mecburiyetindesiniz.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.