Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: 31 Mart seçimleri uçurumdan önce son çıkıştır

Cumhur İttifakı'nın Büyük Ankara Mitinginde konuşan MHP lideri Bahçeli, "31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye başkanı, belediye meclis üyesi, muhtar seçmeyeceğiz, bunların üstünde milli bekamızın, Ankara'nın tarihsel ve egemenlik haklarının teyidini ve tescilini yapacağız" dedi.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, Türkiye CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın katılımıyla gerçekleÅŸtirilen "Cumhur Ä°ttifakı"nın Büyük Ankara Mitinginde konuÅŸtu.
 
Bahçeli, "31 Mart yalanla doÄŸru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacaktır" dedi.
 
Bahçeli'nin konuÅŸmasından öne çıkan baÅŸlıklar ÅŸöyle:
 
"Bugün Ankara bir baÅŸka güzel, bir baÅŸka görkemli. Mahalli idareler seçimlerinde 8 gün kala Cumhur Ä°ttifakı olarak baÅŸkentimizin huzurundayız. Ä°kinci ortak mitingimize milli bir heyecanla katılan her vatandaşıma ÅŸükranlarımı sunuyor, hepinize hoÅŸgeldiniz diyorum. Ankara'nın özlemleri vardır, gelecek hayalleri vardır. 31 Mart seçimleri Ankara için uçurumdan önce son çıkıştır. 8 gün sonra yalnızca belediye baÅŸkanı, belediye meclis üyesi, muhtar seçmeyeceÄŸiz, bunların üstünde milli bekamızın, Ankara'nın tarihsel ve egemenlik haklarının teyidini ve tescilini yapacağız. CumhurbaÅŸkanlığı hükümet sisteminin kökleÅŸmesine güçlü bir destek vereceÄŸiz. Ya beka diyeceÄŸiz ya bela.
 
ÜLTÄ°MATOM PEŞİNEN VERÄ°LDÄ°
 
Ankara bir daha asla elitlerle anılan bir ÅŸehir olamayacak. Özgürlükle adaletle anılan bir ÅŸehir olacak. Hergün bölücü terör örgütünün temsilcisi olan partinin lideri Ankara'yı alacağız diye posta koyuyor. Hergün dozu artan küstahlıklara CHP'den bir tepki gördünüz mü? Ä°ttifakın diÄŸer ortaklarından bir itiraz duydunuz mu? Ä°tiraz edemezler seslerini dahi çıkaramazlar. Bunlara bizim oyumuzla seçildiÄŸinizi bileceksiniz denilerek ültimatom peÅŸinen verildi."
 
MHP ÖZHASEKÄ°'NÄ°N ARKASINDADIR
 
Zillet ittifakı kaostur, kargaÅŸadır. Ankara zilleti reddetti. Ä°nancım odur ki Ankara yine baÅŸaracak yine tarih yazacaktır. Cumhur Ä°ttifakı'nın Ankara adayı Mehmet Özhaseki'dir. MHP bütün mensuplarıyla bütün teÅŸkilatlarıyla Sayın  Özhaseki'nin arkadasında ve destekçisidir. Ankara'nın tüm ilçelerinde Cumhur Ä°ttifakı'nın adayları için elimizden geleni yaptık, yapmaya devam edeceÄŸiz. Ankara merttir, geçmiÅŸine sırt çeviren adamlarla iÅŸi olmaz. Beka sorunu yok demek milli mücadeleyi unutturmak demektir. 
 
BUNUN VEBAÄ°LÄ°NÄ° NASIL ÜSTLENECEK?
 
31 Mart yalanla doÄŸru, sahtekarlıkla sadakat, terör sevicilerle Türkiye sevdalıları arasında yapılacak en kritik seçim olacaktır. Bekaya dudak bükmek mahsurludur, sakattır, çok çok tehlikelidir. 31 Mart beka seçimi deÄŸildir diyenler bize ne söylemeye çalışıyorlar. Yolu karanlığa çıkan, rotası meçhule sapan, felaketlere kılavuzluk yapan zillet ittifakı, Mehmetçik'e kurÅŸun sıkan hainlerle, sözde Kürdistan hatırlatması yapan siyasi bölücülerle iÅŸ birliÄŸini tarihe nasıl anlatacak, bunun vebalini nasıl üstlenecek? Türk milleti bunu asla kabul edemez. Ankaralı kardeÅŸim bu ihaneti yutmaz.
 
ESKÄ° ÜLKÜCÜYMÜÅž, HEPSÄ° FASA FÄ°SO
 
Sınır içinde sınır ötesinde vatan evlatlarına kanlı saldırılar yapan alçak suikastler düzenleyen teröristlerin Ankara'da ne iÅŸi vardır. CHP Genel BaÅŸakanı bu zillete nasıl evet demiÅŸtir. HDP'nin eÅŸ baÅŸkanı Mansur YavaÅŸ bilecek ki seçilmiÅŸse HDP oylarıyla seçilmiÅŸtir diyor. Mansur YavaÅŸ) Eski ülkücüymüÅŸ, eski MHP'liymiÅŸ, bunların hepsi masal, hepsi fasa fisodur. Ya ülkücüsündür ya deÄŸilsindir.
 
MERT OLUN, ADAM OLUN...
 
Bu zelil itirafı ajansınıza sordunuz mu? Bir görüÅŸ aldınız mı? YavaÅŸ yavaÅŸ tükenenler, Ankara'ya PKK'lıları taşıma görevini size veren ne idiÄŸi belirsiz ajansınız mıydı? Yoksa size dayatılan kara ajandada yazılı olan talimatlar bunlar mıydı? Mert olun, yürekli olun, adam olun, cesaretiniz varsa kimlerle yan yana yürüdüÄŸünüzü, hangi mihraklarla omuz omuza verdiÄŸinizi gelin Ankaralı'ya anlatın.
 
YPG'YE TERÖRÄ°ST DÄ°YEMEDÄ°
 
Ankaralı PKK'ya nasıl evet diyecek? Ankara bölücülerle aynı kareye nasıl girecek? Sayın CumhurbaÅŸkanım ve aziz Ankaralılar. CHP Genel BaÅŸkanı YPG'ye terörist diyemedi. 15 Temmuz'a tiyatro demekten vazgeçmedi. Ä°slam dünyasından kaynaklanan terör dedi. KılıçdaroÄŸlu soruyorum sana nasıl bu kadar alçaklaÅŸtın? Biz Türkiye Cumhuriyetini hainlere raÄŸmen kurduk. 31 Mart'ta Ankara'yı ele geçiremeyeceksiniz. 
 
SEN KÄ°M MÄ°LLÄ°YETÇÄ° OLMAK KÄ°M?
 
Bize patates soÄŸan edebiyatı yapanlara Tekâlif-i Milliye emirlerini hatırlatmak isterim. Milliyetçilik Türkiye ve Ä°slam düÅŸmanlarına methiyeler düzen bozuk ağızların iÅŸi deÄŸildir. Golan Tepelerini Ä°srail toprağı olarak tanıma hazırlığı yapan Trump'a KılıçdaroÄŸlu ne diyecek? 'Olamaz, yapamazsın' çıkışıyla tepkisini gösterebilecek mi?Milliyetçilik kökünü ceddini bilmektir. KılıçdaroÄŸlu sen kim milliyetçi olmak kim? Cumhur Ä°ttifakı Ankara'nın ehliye emanetini bekliyor. CHP'ye Ä°P'e oy veren vatandaÅŸların gelin bu ÅŸerefe siz de dahil olun. ÇoluÄŸunuza çocuÄŸunuza anlatacağınız muhteÅŸem bir hatıra yaratın."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.