Sosyal Medya

Senegalli turiste hakaret eden taksici ihraç edildi

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiğini açıkladı. Taksicinin aynı zamanda görüntüleri izleyen başka taksiciler tarafından darp edildiği öğrenildi.



Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi, aracına aldığı Senegalli turiste hakaret eden taksicinin ihraç edildiÄŸini açıkladı.

Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi'nden yapılan açıklamada, "Sözde taksi sürücüsü olarak adlandırabileceÄŸimiz kiÅŸi tarafından Senegal uyruklu yolcuya karşı takınılan üslup, ifadeler, cümleler mesleÄŸimize,meslek erbabına hatta insanlığa yakıştırılmayacak düzeydedir. Åžikayete konu olan Taksi sürücüsünün Kooperatifimiz ile iliÅŸiÄŸi Disiplin Kurulu toplantısında kesilmiÅŸtir. KiÅŸiye ait iÅŸlem ile bilgiler Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi nezdinde ilgili kuruluÅŸlar ile ivedilikle paylaşılmıştır.Åžikayete konu olan taksi sürücüsünün çalışma ruhsatının iptali neticesinde bundan sonra hiç bir ticari takside çalışmaması uygunluÄŸu ve görüÅŸü bildirilmiÅŸtir. Bundan sonraki süreçte konunun yasal platformlarda en sert ÅŸekilde cezalandırma ile sonuçlanması adına taraf olacağımızı önemle ifade etmek istiyoruz" denildi.

DÄ°ÄžER TAKSÄ°CÄ°LER DARP ETMÄ°Åž

Öte yandan, Senegalli turiste hakaret eden taksicinin, görüntüyü izleyen diÄŸer taksiciler tarafından darp edildiÄŸi de öÄŸrenildi.

 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.