Sosyal Medya

Mevlüt Çavuşoğlu: Maduro, Müslüman olabileceğini söyledi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Diriliş Ertuğrul’un ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde düzenlenen Gençlik Söyleşisi’ne katıldı.



DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu ve DiriliÅŸ ErtuÄŸrul’un ekibi, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi’nde düzenlenen Gençlik SöyleÅŸisi’ne katıldı. ÇavuÅŸoÄŸlu, “Eylül ayında Venezüella’ya gittiÄŸim zaman ikili görüÅŸmeleri yaptım. Maduro ‘bu dizi gerçek Ä°slamiyet'i öÄŸretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım’ dedi'' ÅŸeklinde konuÅŸtu.
 
Antalya'da Turizm Merkezi Belek'teki bir otelde Yunanistan DışiÅŸleri Bakanı Georgios Katrugalos ile ortak basın toplantısı katılan DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu buradan da Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Amfi Tiyatro'da Üniversiteli Aktif Gençlik (ÜNÄ°AK) tarafından organize edilen Gençlik SöyleÅŸileri katıldı.
 
Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu'na TRT ekranlarında yayınlanan DiriliÅŸ ErtuÄŸrul'un baÅŸrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, dizinin Abdurrahman karakterine hayat veren Celal Al, Bamsı karakterinin mimarı Nurettin Sönmez, dizinin yönetmen koltuÄŸunda oturan Metin Günay ve dizinin yapımcısı Mehmet BozdaÄŸ'da eÅŸlik etti.
 
DiriliÅŸ ErtuÄŸrul ekibi ve Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu dönem kıyafetlerini giyerek atlar üzerinde gelen bir grubun oluÅŸturduÄŸu kortejle alana girdi.
 
Burada yöneltilen sorulara cevap veren ÇavuÅŸoÄŸlu, dizinin Alanya bölümünün iki hafta sonra yayınlanacağını aktardı.
 
ÇavuÅŸoÄŸlu, "Dizinin bir bölümünün Alanya'da çekilmesi çok anlamlıdır ve ecdadımızın ilk fethi ettiÄŸi yerlerden birisidir'' ÅŸeklinde konuÅŸtu.
 
"Maduro bu dizi sayesinde Müslüman olacağım" dedi
 
Nicolas Maduro konuÅŸması üzerine Bakan ÇavuÅŸoÄŸlu konuÅŸmasına devam ederek, "Eylül ayında Venezüella'ya gittiÄŸim zaman ikili görüÅŸmeleri yaptım. Ondan sonra seti son ziyaretimde ki videoyu gösterdim Çığlık çığlığa ayaÄŸa kalktı. Önce dizideki tek tek isimleri saydıktan sonra sakinleÅŸti ve sonra dedi ki bu dizi gerçek Ä°slamiyet'i öÄŸretiyor ve belki bir gün bu dizi sayesinde Müslüman olacağım dedi. Bunları duyunca gurur duyuyoruz ve mutlu oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.