Sosyal Medya

Güncel

AK Parti adayı Çanakkale oyununda tabip rolünde: İnşallah Avcılar'da zafer muhakkak olur

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı İbrahim Ulusoy, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için sergilenen oyunda tabip rolünde vatandaşların karşısına çıktı. Ulusoy, "Tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Bu vatanı hiç kimse bölemez. Önümüzdeki seçimde inşallah Avcılar için zafer muhakkak olur" dedi.



18 Mart Çanakkale Zaferi ve Åžehitleri Anma Günü için Marmara Caddesi'nde sergilenen tiyatro oyununda tabip rolünü oynayan AK Parti Avcılar Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°brahim Ulusoy, oyunu izleyen vatandaÅŸlardan büyük bir ilgi gördü.

'BÖYLE BÄ°R ECDADIN TORUNLARI OLDUÄžUMUZ Ä°ÇÄ°N NE KADAR ÖVÜNSEK AZ'

Oyun öncesi konuÅŸan Ä°brahim Ulusoy, "18 Mart büyük bir zafer. Milletimizin, ecdadımızın gücünü tüm dünyaya gösterdiÄŸimiz ve ‘Çanakkale geçilmez. Bu vatan bölünmez. Bu bayraklar inmez. Bu ezanlar dinmez' diyerek tüm dünyaya öÄŸrettiÄŸimiz bir ecdadın destanı. Böyle bir ecdadın torunları olduÄŸumuz için ne kadar övünsek az" ifadelerini kullandı.

'ASKERÄ°MÄ°ZÄ°N ÜNÄ°FORMASINI GÄ°YMEK KADAR BÜYÜK BÄ°R ÅžEREF YOK'

Çanakkale Zaferi'nin hiçbir zaman unutulmaması gerektiÄŸinin altını çizen Ulusoy, "Bir oyun sergilenecekti ve biz de bunu aktif bir ÅŸekilde yapmak istedik. Bana ‘Siz tabip komutan olur musunuz?' diye sordular. Ben zaten tabibim. Åžeref duyacağımı söyledim. Dünyaya örnek hizmetler yapmış askerimizin üniformasını giymek kadar büyük bir ÅŸeref yok. Çanakkale hiç bir zaman unutulmamalı. Çanakkale Zaferi'nde 21 yaÅŸ üzeri çok kiÅŸi yoktur. Bizim geleceÄŸimiz için bunu yapmışlar. Biz de tüm ÅŸehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Bu bayrağın inmeyeceÄŸini tekrar dile getiriyorum. Bu vatanı hiç kimse bölemez. Önümüz seçim inÅŸallah zafer muhakkak olur. Avcılar için güzel olur" dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.