Sosyal Medya

Güncel

Devlet Bahçeli: İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin, arka bahçesi zannetmesin

Cumhur İttifakı'nın İzmir'de düzenlenen ilk mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin" dedi. Yeni Zelanda'daki cami katliamına değinen Bahçeli, "Ey Haçlılar biz buradayız, gelin de kanınızda boğalım" ifadesini kullandı.



MHP lideri Devlet Bahçeli, Ä°zmir GündoÄŸdu Meydanı'nda CumhurbaÅŸkanı ve AK Parti Genel BaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın da katılımıyla gerçekleÅŸtirilen AK Parti-MHP Ä°zmir ortak mitinginde vatandaÅŸlara hitap etti.
 
Bahçeli, "Ä°zmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. Ä°zmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel Ä°zmir'de bir ÅŸey deÄŸiÅŸecek, bu suretle her ÅŸey deÄŸiÅŸecektir. Şımaranlara, yolunu ÅŸaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına Ä°zmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceÄŸi daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır" dedi.
"Beka sorununa inanmayan çulsuzlar, beka sorununu görmeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz?" diyen Bahçeli, ÅŸunları söyledi:
 
"Hiç kimse beka sorunu yok demesin. Yeni Zelanda'da bir cani tarafından sıkılan kurÅŸunlar hepimize isabet etmiÅŸtir. Kanı dökülen sadece masum ve mazlum kardeÅŸlerimiz deÄŸil hepimiziz. Åžimdi anlaşıldı mı beka niye önemli. Åžimdi yerine oturdu mu 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduÄŸu?"
 
Bahçeli'nin açıklamalarından satır baÅŸları ÅŸöyle:
 
'SON SÄ°PER CUMHUR Ä°TTÄ°FAKI, SON KALE TÜRKÄ°YE CUMHURÄ°YETÄ°'DÄ°R'
 
​- Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale'den püskürtülenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün Ä°zmir'de denize dökülenlerdir. Biz bunlara asla müsaade edemeyiz. Bu zillete asla izin veremeyiz. Rengini ÅŸehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın düÅŸmesini, Ä°stiklal Marşımızın susmasını, inancımızın mukaddes çaÄŸrısı olan ezanımızın kesilmesini, nifak ile bin yıllık kardeÅŸliÄŸimizin bozulmasını asla sineye çekemeyiz çünkü biz Cumhur Ä°ttifakıyız, biz Türk milletiyiz, biz Türkiye'yiz.
 
— Zillete düÅŸenler, teröristlerle yol yürüyenler, PKK'ya, FETÖ'ye tutunanlar bilsinler ki son siper Cumhur Ä°ttifakı'dır, son kale Türkiye Cumhuriyeti'dir.
— Bir vandal, bir barbar din kardeÅŸlerimizi Cuma namazı kıldıkları sırada kurÅŸun yaÄŸmuruna tutmuÅŸtur. Bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Bu ÅŸerefsiz teröristin katliam silahının üzerinde 'Türk yiyici' ifadesi gözlerden kaçmamıştır. Ey Haçlılar, biz buradayız, gelin görelim. Hadi gelin de kanınızda boÄŸalım. Ey beka sorunu göremeyen çapulcular nasılsınız, iyi misiniz? Türk ve Ä°slam düÅŸmanının emellerini fark edemediniz mi? Åžimdi anlaşıldı mı beka niye önemli? 31 Mart seçimlerinin niçin beka seçimi olduÄŸu ÅŸimdi oturdu mu?
 
— Biliniz ki zillet Ä°zmir'i her gün zehirliyor. Çanakkale'de yendiklerimiz, Ä°zmir'e kadar kovaladıklarımız yeniden karşımızdalar. Tek çözüm CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemidir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.