Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Yeni Zelanda saldırganı İstanbul'a gelmiş, bağlantılarını ortaya çıkaracağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yeni Zelanda'da saldırgan katliamda kullandığı silahlarını Türk ve Müslüman düşmanlarıyla süslemiş. İstanbul'a geleceğiz tüm camileri yıkacağız diye zırvalamış. İstanbul'a 3 gün bir gelmiş, 40 gün bir gelmiş. Şimdi çalışmalar yapılıyor. Bunun bağlantısı nerelerle var, çıkaracağız " dedi.



Ä°ÅŸte ErdoÄŸan'ın açıklamalarından satır baÅŸları:
"TekirdaÄŸ kadim bir Türk yurdudur. TekirdaÄŸ, ülkemizin topraklarının tamamı Avrupa'da olan üç ÅŸehrinden biridir. Sizin temsil ettiÄŸin deÄŸerler, Müslümanları katleden teröristin bile zoruna gitmiÅŸ. Bu katliamda kullandığı silahını da, Ä°kinci Viyana KuÅŸatması'nın tarihinden Haçlı'nın zalim isimlerine kadar bilinen tüm Türk ve Müslüman düÅŸmanlarıyla süslemiÅŸ...
 
Bildiride de "BoÄŸaz'ın batısına geçerseniz sizi öldüreceÄŸiz. Ä°stanbul'a geleceÄŸiz, tüm camileri minareleri yıkacağız" diye zırvalamış. Be namussuz, Yeni Zelanda nire, Ä°stanbul nire... Nasıl oluyor da dünyanın öteki ucundaki katil, bir cani Müslümanlarla ve Türklerle ilgili bunca fesatla harekete geçirilebiliyor?
 
"BU OYUNLARA GELMEYELÄ°M, BUNLARIN HEPSÄ° TEZGAH"
 
Yan tarafta Sultanahmet'i doldurmayacaksın, Ayasofya'yı dolduralım diyeceksin. Bu oyunlara gelmeyelim. Bunların hepsi tezgah. Bu namussuzlar böyle dedi diye biz adım atmayız. Bunun siyaset dilini de çok iyi biliriz. 
 
"CANÄ° Ä°STANBUL'A GELMÄ°Åž..."
 
Cani Ä°stanbul'a gelmiÅŸ. Çalışmalar yapılıyor, bunun baÄŸlantısı nerelerde var? Ortaya çıkaracağız. Yeni Zelanda'dan da bunların hesabının sorulmasını istiyoruz. Kuru kuruya, yatsın bir müddet sonra çıksın, olmaz öyle ÅŸey. Bu bir katliam, bunun hesabının sorulması lazım. Yarın aynı bedeli Yeni Zelanda da öder.
 
"VERİLEN MESAJLAR İLK DEĞİL"
 
Yeni Zelanda'daki saldırı ve onun üzerinden bize verilen mesajlar ilk deÄŸil. Hatırlayınız, Ä°stanbul'un sokaklarına "Zulüm 1453'te baÅŸladı" yazıları Gezi olaylarında yazıldı mı? BaÅŸlarında Bay Kemal'in olduÄŸu bu Geziciler neyi kast ediyorlardı?
 
15 Temmuz darbe giriÅŸimini birileri alkışlarla karşılamış, baÅŸarısız olunca da 'kontrollü darbe' diyerek iÅŸi tersine çevirmeye çalışmıştır. Kimdi bu? Bay Kemal. Madem kontrollü darbeydi de Yenikapı'ya niye geldin Bay Kemal?
 
"AVUSTRALYALI SENATÖR; AHLAKSIZ, EDEPSÄ°Z"
 
49 Müslüman kardeÅŸimiz ÅŸehit edilmiÅŸ olabilir. Bu ne ilktir, ne de sondur. Rabbimiz ne buyuruyor? "Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz. Onlar diridiler, ancak siz bilemezsiniz" Onların bütün rızkı her ÅŸeyi Allah'a aittir. Ama bunu Bay Kemal anlamaz. Onun için de Bay Kemal tankların arasından çekip gider. Avustralyalı bir senatör var; ahlaksız, edepsiz; bakın dünkü olayla ilgili ne diyor? Ve Bay Kemal ne diyor?
 
Bunların derdi doÄŸrudan doÄŸruya Türkiye'dir, Türk milletidir. Bunların derdi doÄŸrudan doÄŸruya Rabia'dır. Tarihimizle, medeniyetimizle, inancımızla saldırdıkları tüm deÄŸerlerin temsilcisi olarak gördükleri için bizi hedef alıyorlar. Ä°nÅŸallah milletimizle birlikte nice oyunu bozduÄŸumuz gibi bu oyunu da yerle yeksan edeceÄŸiz. Bunun için 31 Mart seçimleri beka seçimidir diyoruz, anladınız mı? 31 Mart'ta sadece belediye baÅŸkanlarımızı seçmekle kalmayacağımızı, geleceÄŸimizi de oylayacağımızı söylüyoruz.
 
"GELÄ°N HÄ°ZMET SÄ°YASETÄ°NÄ° BAÅžLATALIM"
 
Dünyada artık ülkeler ÅŸehirler de yaşıyor. TekirdaÄŸ, geliÅŸme potansiyeli en yüksek illerden biri. Ancak TekirdaÄŸ belediyecilik bakımından aynı geliÅŸmeyi gösteremedi. Böyle olunca da yapılan iÅŸlerin çoÄŸu yarım kalıyor. TekirdaÄŸ halkı yeteri kadar istifade edemiyor. Ä°nÅŸallah önümüzdeki dönemde bu kopukluÄŸu gönül belediyeciliÄŸiyle gidereceÄŸiz. Artık Meclis'imizin başında da TekirdaÄŸlı bir kardeÅŸimiz Mustafa Åžentop var. Cumhur Ä°ttifakı'nın TekirdaÄŸ'da bunu baÅŸaracağına inanıyorum. Gelin artık TekirdaÄŸ'da istismar siyasetinin dönemini kapatıp, hizmet siyasetini baÅŸlatalım.
 
"BECERÄ°KSÄ°ZLER PARAYI ÇAR ÇUR ETTÄ°LER"
 
DuyduÄŸuma göre hükümetin CHP'li belediyelere para vermediÄŸi yalanına sarılıyorlarmış. Ben ÅŸimdi size rakamları vereceÄŸim. Ben resmi rakamlarla konuÅŸurum, Bay Kemal yalanla konuÅŸur. Adamın ilk yalanı deÄŸil ki... Bak ÅŸimdi onun için yardım sandığı kurdular, milletvekili hepsi 5'er bin veriyorlar. Ya yalan söyleme de milletvekillerinin başına iÅŸ sarma. Aynı ÅŸey HDP'de var. Aynı ÅŸey sözde Ä°yÄ° Parti'de var. Ä°ÅŸleri güçleri yalan... Dürüstlük olmadıktan sonra siyaset olmaz. Bunlardan da bu memlekete fayda olmaz. Bakın biz her belediye gibi buraya da ödeneÄŸini hep gönderdik. Ama buradaki beceriksizler bu parayı çar çur ettiler. Bu seçimleri TekirdaÄŸ, Trakya'nın ve Türkiye'nin incisi haline getirmek için fırsata dönüÅŸtürmek burada gördüÄŸüm TekirdaÄŸlıların elinde.
 
KILIÇDAROÄžLU'NA SERT SÖZLER: ÅžU Ä°FADEYE BAK...
 
Bir tane oradan Avustralyalı senatör çıkmış, ahlaksızca bir ifade kullanıyor. 'Ä°slam dünyasından kaynaklanan terör' diyor. Terbiyesize bak 'Ä°slam dünyasından kaynaklanan terör' diyor. Yahu senin o Avustralyalı senatörden ne farkın var?" Åžu hale bak ya. Ne günlere kaldık. Terörün kaynağının  Ä°slam dünyası olduÄŸunu söyleyecek kadar kendini kaybetmiÅŸ birisi, bu ülkede siyaset yapıyor. 
 
Bay Kemal; sen terörün kaynağının Ä°slam dünyası olduÄŸunu söylemeye ne yetkilisin, ne ehilsin. Sen önce kendini gözden geçir kendini. Zaten sen ÅŸu anda teröristlerle berabersin. Teröristlerle kol kolasın. Sen zaten ta Kandil'dekileri Cudi'dekileri yanına alıp onlarla beraber yürüyüÅŸ yapan adamın ta kendisisin. Åžu ifadeye bak ya. Terörün kaynağına ümmeti yerleÅŸtiren bu adama oy vermenin dahi ne kadar büyük bir vebal olduÄŸunu artık anlayalım. Bu hesabı 31 Mart'ta verecek. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.