Sosyal Medya

Güncel

AK Partili Göktaş: Erdoğan'a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin

AK Parti Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkan aday adayı Mustafa Göktaş'ın, bir organizasyon sırasında kaydettiği, "AK Parti'ye, Erdoğan'a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin" sözleri sosyal medyada vatandaşların tepkisini çekti.



Aday listelerinin açıklanması öncesi Åžanlıurfa'da Eyyübiye Belediye BaÅŸkanlığı'na aday adaylığını açıklayan AK Partili Mustafa GöktaÅŸ, partisinin Karaköprü adayı Metin Baydilli'ye destek olduÄŸu bir organizasyonda açıklamalarda bulundu.
 
GöktaÅŸ'ın, Metin Baydilli'ye destek olmak için kaydettiÄŸi, "AK Parti'ye, ErdoÄŸan'a oy verin, cennetin anahtarı cebinize girsin"sözleri ise tepkiye neden oldu.
 
'CENNETÄ°N ANAHTARI CEBÄ°NÄ°ZE GÄ°RSÄ°N'
 
GöktaÅŸ, burada yaptığı konuÅŸmada ÅŸu ifadeleri kaydetti:
 
"Analarım, bacılarım, Allah için Peygamber için Metin Baydilli'ye destek çıkın. Benim 32 devlet gezdim. Sudan'a gittim polisler beni kapıda karşıladı. Beni ErdoÄŸan vatandaşı olarak karşıladılar alıp Ömer BeÅŸir'in yanına götürdüler. Orada bir ay kaldım. Türkiye'nin 81 ili ve ilçesi 31 Mart'a AK Parti'ye oy verin ErdoÄŸan'a oy verin. ErdoÄŸan'a oy verdikten sonra cennettin anahtarı cebinizdedir. Bunu iyi bilin."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.