Sosyal Medya

Araştırma hastanesine AK Partili Yıldırım'ın afişleri asılması tartışmalara sebep oldu

İstanbul'daki Sultangazi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım'ın yerel seçim afişleri asıldı. Duruma tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, "O afişleri o hastaneden ya siz kaldırtırsınız ya da biz gelir kaldırmasını biliriz. Suça ortak olmayın" dedi.



Kamu kurumlarına siyasi partilerin afiÅŸlerinin asılması yasak. Buna raÄŸmen Ä°stanbul'daki Sultangazi Haseki EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi'ne AK Parti tarafından Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı'na aday gösterilen Binali Yıldırım'ın yerel seçim afiÅŸleri asıldı.

KAFTANCIOÄžLU: KALDIRIN YA DA GELÄ°R KALDIRMASINI BÄ°LÄ°RÄ°Z

​CHP Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Canan KaftancıoÄŸlu, "Sultangazi ilçe seçim kurulu, ve kaymakamlığı o afiÅŸleri o hastaneden ya siz kaldırtırsınız ya da gelir kaldırmasını biliriz. Suça ortak olmayın" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

'AKP SEÇÄ°M UÄžRUNA HER ÅžEYÄ° ÇÜRÜTÜYOR'

Eski CHP Ä°stanbul Milletvekili Barış YarkadaÅŸ da Yıldırım'ın afiÅŸlerinin hastaneye asılmasına ÅŸu sözlerle tepki gösterdi:

"Bu fotoÄŸrafı az önce bir arkadaşım çekti. Ä°stanbul'daki bir devlet hastanesi AKP adayının afiÅŸleriyle donatılmış. 'Ayıptır' desen utanmazlar, 'Etik deÄŸil' desen duymazlar. 'Burası kamunun ve herkesin, bunu yapamazsınız' desen umursamazlar! AKP bir seçim uÄŸruna her ÅŸeyi çürütüyor!"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.