Sosyal Medya

Güncel

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Batı Trakya heyetini kabul etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu heyetini kabul etti- Başkan Erbaş:- 'Batı Trakya'da Müslümanlar deyince yüreğimiz başka atıyor. Oradaki Müslümanlar yüreğimizin bir parçası'



Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Ali ErbaÅŸ, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu heyetini kabul etti.

Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre BaÅŸkan ErbaÅŸ, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu heyeti ile bir araya geldi.

Ziyaretten duyduÄŸu memnuniyeti dile getiren ErbaÅŸ, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu BaÅŸkanı Ä°brahim Åžerif'e, Ä°skeçe Müftüsü Ahmet Mete'ye ve heyetin diÄŸer üyelerine ziyaretleri için teÅŸekkür etti.

Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanlığı olarak Batı Trakya'daki Müslümanların her zaman yanlarında olduklarını ifade eden ErbaÅŸ, "Batı Trakya'da Müslümanlar deyince yüreÄŸimiz baÅŸka atıyor. Oradaki Müslümanlar yüreÄŸimizin bir parçası." ifadesini kullandı.

Kabulünden dolayı ErbaÅŸ'a teÅŸekkür eden Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu BaÅŸkanı ve Gümülcine Müftüsü Ä°brahim Åžerif ise BaÅŸkan ErbaÅŸ'a bölgelerindeki dini hayat ve din hizmetleri ile ilgili bilgi verdi.

Kabulde, Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkan Yardımcısı Selim Argun ile EÄŸitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç de hazır bulundu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.