Sosyal Medya

Güncel

Bahçeli: CHP Genel Başkanı siyaseten iflas etmiştir

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 'CHP Genel Başkanı, siyaseten iflas etmiştir, HDP ile poz vermekten, Türk düşmanlarıyla kol kola girmekten, Aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır.' ifadelerini kullandı.



MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, EskiÅŸehir'de Cumhur Ä°ttifakı mitinginde yaptığı konuÅŸmada, yaklaÅŸan yerel seçimlerde EskiÅŸehir'in umutlarının Cumhur Ä°ttifakı ile yeÅŸereceÄŸini söyledi.

EskiÅŸehir'in sis perdesinin aralanması gerektiÄŸini belirten Bahçeli, "Zillet ittifakının şımarıklığına bu ÅŸehrimizde el ele, omuz omuza ve birlikte mutlaka son vereceÄŸiz. Cumhur Ä°ttifakı, EskiÅŸehir'in önünü açacaktır. Ä°nancım ve umudum budur. Cumhur Ä°ttifakı, EskiÅŸehir'i çantada keklik görenlerin hesabını bozacak, uykularını kaçıracak, ezberlerini alt üst edecektir." ifadelerini kullandı.

"ATATÜRK'ÜN KEMÄ°KLERÄ°NÄ° SIZLATMAKTAN HÄ°ÇBÄ°R RAHATSIZLIK DUYMAMAKTADIR"

Bahçeli, CHP ile HDP'nin ittifak halinde olduÄŸunu dile getirerek, bu nedenle EskiÅŸehirlilerin CHP'yi affetmeyeceÄŸini anlattı.

MHP Genel BaÅŸkanı Bahçeli, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"CHP Genel BaÅŸkanı siyaseten iflas etmiÅŸtir, HDP ile poz vermekten, Türk düÅŸmanlarıyla kol kola girmekten, aziz Atatürk'ün kemiklerini sızlatmaktan hiçbir rahatsızlık duymamaktadır. Cumhuriyeti kuran CHP nerede, bugünkü CHP nerede. CHP iÅŸgal edilmiÅŸ, yabancı hayranlarının, emperyalist emellerin çekim alanına girmiÅŸtir. EskiÅŸehir millidir, ahlaklıdır. PKK'ya el uzatan, YPG'ye umut baÄŸlayan, FETÖ'cülerle aynı kareye düÅŸen zillet ittifakını sırtından silkeleyip atacaktır."

"NÖBET SIRASI CUMHUR Ä°TTÄ°FAKI'NINDIR

Bahçeli, muhalefetin metal yorgunluÄŸu içinde olduÄŸunu ifade etti.

Ä°ÅŸ yapmaktan daha çok laf üretmeyi önceliÄŸine alan siyasetçilerin devrinin kapanması gerektiÄŸini söyleyen Bahçeli, ÅŸunları kaydetti:

"Bu devran deÄŸiÅŸmelidir. EskiÅŸehir küllerinden yeniden doÄŸmalıdır. Allah'ın izniyle de doÄŸacaktır. EskiÅŸehir hiç kimsenin tutsağı, hiç kimsenin oyuncağı, hiç kimsenin arka bahçesi deÄŸildir. EskiÅŸehir, Türkiye'nin özetidir. Kim bu ÅŸehirde taÅŸ üstüne taÅŸ koymuÅŸsa, kimin bu memlekete toplu iÄŸne kadar hizmeti dokunmuÅŸsa teÅŸekkür eder, 'Allah razı olsun' deriz. Yapılanları inkar etmeyiz çünkü zillet ittifakı gibi inkarcı deÄŸiliz. Çalışmaları yok saymayız çünkü Allah'tan korkar, kuldan utanırız. EskiÅŸehir'de kutlu bir deÄŸiÅŸimin zamanı gelmiÅŸtir. Nöbet sırası Cumhur Ä°ttifakı'nındır."

"TÜRK VATANINI HÄ°ÇBÄ°R ZALÄ°ME TESLÄ°M ETMEYÄ°Z"

Bahçeli, CHP tarafından halka yapılan haksızlığın diz boyu olduÄŸunu, vicdan sahibi vatandaÅŸların CHP'nin politikalarını meÅŸru sayamayacağını söyledi.

"Hangi helal süt emmiÅŸ EskiÅŸehirli kardeÅŸimiz olanları doÄŸru görebilir?" diye soran Bahçeli, ÅŸöyle devam etti:

"KIVIRMADA ÜSTÜNE YOK"

"(Kürdistan'da kazanacağız. Batıda AK Parti ile MHP'ye kaybettireceÄŸiz) diyen bölücüler, CHP ile yan yanadır. Kürdistan neresidir? Vatan tektir, millet tektir, bayrak tektir, devlet tektir, dil tektir. Hangi melun, milleti yenmeye nefesi kafi gelecektir. Türkiye'yi yıktırmayız, Türk milletini böldürmeyiz. Türk vatanını hiçbir zalime teslim etmeyiz. Türkiye'de Kürdistan diye bir yer yoktur, olmamıştır, olmayacaktır. Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüÄŸü milli namusa emanettir. Milli namus çiÄŸnenmez, çiÄŸnetilmez. EskiÅŸehirli kardeÅŸim bu zillete göz yumamaz. Milli Mücadele'yi boÅŸuna mı verdik? Tarih boyunca onca badireye boÅŸ yere mi katlandık? DaÄŸlarda temizlediÄŸimiz teröristleri, belediyelere doldurmaya kimin ne hakkı vardır? CHP Genel BaÅŸkanı katıldığı bir televizyon programında YPG'yi kastederek 'Onlar bize mi saldıracak?' diye soruyor. Sonra da dönüp, 'Ben böyle bir ÅŸey söylemedim' diyor. Zoru görünce saklanacak yer arıyor. Kıvırmada üstüne yok. Saptırmada ve inkarda eline su dökecek yok."

"BEKANIN YAÅžATILMASINI HEDEFLÄ°YORUZ"

"Yüzü var utanmıyor, gözü var yaÅŸarmıyor, kalbi var çarpmıyor." diyen Bahçeli, ÅŸunları dile getirdi:

"Yalan bunların ruhuna iÅŸlemiÅŸ, riya bunların felsefesi olmuÅŸ. Yalancılık bunların alametifarikası haline gelmiÅŸ. BoÅŸ konuÅŸuyorlar, yalan konuÅŸuyorlar, kem konuÅŸuyorlar. Üslup bilmiyorlar. Adap bilmiyorlar. Edepten haberleri yok. Karşımıza geçip, siyasi ahlaktan bahsediyorlar. Utanmadan siyasi ahlakımıza ve milliyetçiliÄŸimize laf ediyorlar. Millete yalan söyleyenden adam olmaz. Cumhur Ä°ttifakı, 'Türkiye' diyor, zillet ittifakı Kürdistan hayali kuruyor. Cumhur Ä°ttifakı haktan, hakikaten ve halktan yana bakıyor. Zillet ittifakı çamur, çürüme, çözülme peÅŸinde koÅŸuyor.

EskiÅŸehir sevdanın, barışın ve sadakatin ÅŸehridir. EskiÅŸehir, muhabbetin, merhametin ve muazzez bir duruÅŸun yöresidir. EskiÅŸehir zillete düÅŸmez, hezimete dümen kırmaz. Cumhur Ä°ttifakı, Türk milletinin yükseliÅŸ umududur, cumhur ile cumhuriyeti bir kez daha kucaklaÅŸtıran iradenin ufkudur. Milli bekamızın muhafazası, milli haklarımızın müdafaası, tarihi ve egemenlik iddialarımızın güvenceye alınması Cumhur Ä°ttifakı'nın var oluÅŸ sebebidir. 'Beka sorunu' yok diyenler Türkiye düÅŸmanlarının deÄŸirmenine su taşıyan ÅŸuursuzlardır. 'Nereden çıktı bu beka?' sorusunu soranlar kimlik ve kök sorunu yaÅŸayan mankurtlardır. Bugünkü ÅŸartlarda Türkiye'nin beka sorunu olmadığını, 31 Mart Mahalli Ä°dareler Seçimleri'ne de beka açısından bakılamayacağını söyleyenler belanın ta kendileridir. Biz belayı deÄŸil bekanın yaÅŸatılmasını hedefliyoruz."

Bahçeli, Türkiye'nin çok ciddi bir beka sorunuyla karşı karşıya olduÄŸuna deÄŸinerek, iç ve dış güvenlik sorunlarının giderek ağırlaÅŸtığını, vatanın içine alan husumet çemberinin giderek daraldığını vurguladı.

"DÜNYANIN GÖZÜ ÜSTÜMÜZDEDÄ°R"

KuÅŸatmayı kırmanın, Türkiye'nin huzuruna ve güvenliÄŸine kasteden risk ve tehditleri ortadan kaldırmanın herkesin temel önceliÄŸi olduÄŸunu dile getiren Bahçeli, milli birlik ve beraberliÄŸin titizlikle korunması gereken hassas bir dönemde olunduÄŸunu kaydetti.

Bahçeli, kemikleÅŸmiÅŸ ön yargı ve kısır çekiÅŸmelerin bir kenara bırakılması gerektiÄŸini belirterek, vatan ve millet sevdasıyla hareket edebilme basiretinin muhakkak gösterebilmesi gerektiÄŸini söyledi.

Türkiye'nin herkesin ortak vatanı olduÄŸuna iÅŸaret eden Bahçeli, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü:

"Dünyanın gözü üstümüzdedir. Milli varlığımızı kıskananlar, birlik ve kardeÅŸliÄŸimizi kaldıramayanlar yine hesap yapmakta, yeni senaryolar yazmaktadır. Türkiye Cumhuriyeti yoÄŸun beka mücadelesi vermektedir. Bizim için beka, varlık ve birliÄŸimizin kilididir. Bizim için beka Türklük, Türk milleti, Türk vatanı, Türk bayrağı, Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bekasız bağımsızlık olmayacağı gibi, geleceÄŸe ulaÅŸmak da mümkün deÄŸildir. Türkiye çok çetin, çok tehlikeli bir süreçten geçmektedir. Devlet milletiyle bir ve beraber olmak durumundadır. Bizim, zalimlerin karşısında saf saf dizilip etten duvar örmemiz ÅŸarttır. Türkiye ile uÄŸraÅŸmak ihanet borsasında karlı bir yatırım olduÄŸundan, bundan pay kapmak, parsa toplamak maksadıyla çok sayıda hain sıraya girmiÅŸ haldedir. Biz bu hain lobisini biliyoruz. Biz bu Türk ve Türkiye hasımlarının amaçlarını, kullandıkları araçları, arkalarında duran karanlık yüzleri görüyoruz. Ülkemizin önü kesilmek isteniyor. Milletimizin ömrü kısaltılmak isteniyor.

Milli bekamızın üstü küllenmek, Türk vatanının bahtı kapatılmak isteniyor. Bitkin, bezgin ve iç bunalıma hapsolmuÅŸ bir Türkiye bekleniyor. Buna izin vermeyeceÄŸiz, bu zillete seyirci kalmayacağız. Bu itibarla 'Cumhur Ä°ttifakı' diyoruz. Bu itibarla beka için milli karar azmindeyiz. Ülkemizin bekası için gösterdiÄŸimiz duruÅŸ ve kararlılığı siyaset icabı, zayıflık, sığınma, acizlik zannederek göz ardı edenler, geçen yüzyılın baÅŸlarında milletimizi kurtaran ve devletimizi kuran tarihi misyonumuzu tıpkı dönemin iÅŸgalcileri gibi fark edememiÅŸ olan iÅŸ birlikçilerdir. Biz birlik için 'beka' diyoruz. Biz gelecek için 'beka' diyoruz. Biz istiklal için 'beka' diyoruz. Biz namerde muhtaç olmamak için 'beka' diyoruz. Biz ebediyete kadar yaÅŸamak için beka kararındayız."

"SOKAKLAR KARIÅžTIRILMAK Ä°STENÄ°YOR, KUTUPLAÅžMALAR BÄ°LENÄ°YOR"

MHP Genel BaÅŸkanı Bahçeli, akıllarında hep Türkiye'nin olduÄŸunu, TürklüÄŸün bekasının akıllarının mihveri, ahlaklarının mihenk taşı olduÄŸunu ifade etti.

Bu nedenle 31 Mart seçimlerinin Türkiye için demokratik karar anı, dönüm noktası, beka meselesi olduÄŸunu vurgulayan Bahçeli, ÅŸu deÄŸerlendirmelerde bulundu:

"Bu seçimlerin kazasız belasız yapılması, CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi'ne müzahir bir neticenin alınması sistemsel istikrar ve bekamızın geleceÄŸi açısından çok önemlidir. Farkındaysanız sokaklar karıştırılmak isteniyor, kutuplaÅŸmalar bileniyor. Televizyon ekranlarından korku, öfke ve fitne yayılıyor. FETÖ-PKK iÅŸ bölümü ve görev taksimi yapmış eylem ortakları halinde pusuda bekliyor, el ovuÅŸturup uygun zaman kolluyor. Terörün hedefi olan güvensizlik, belirsizlik, korku ve kuÅŸku sistematik ÅŸekilde tırmandırılıyor. Türkiye üzerinde yeni bir hain deneme, yeni bir ÅŸer oyun planlanıyor. Bütün geliÅŸmeler buna iÅŸaret ediyor. Ekonomideki sorunların siyasal tepki ve itiraza dönüÅŸtürülerek 31 Mart Mahalli Ä°dareler Seçimleri ile ilgili maksatlı ve marazi bir hazırlık yapılıyor."

"CHP ZÄ°HNÄ°YETÄ° MART AYINI ÇOK SEVER"

CHP'nin bir grup baÅŸkanvekilinin 10 Mart'ı iÅŸaret ettiÄŸini anlatan Bahçeli, ÅŸunları kaydetti:

"DemiÅŸti ki '10 Mart'ta herkes Ä°stanbul'u CHP'nin aldığını tayin ve tespit edip kabullenecek.' Neden 10 Mart sorusuna da 'Ekonomik ve sosyal gidiÅŸatın 31 Mart'ın beklenmesine gerek bırakmayacağını' söyleyerek cevap vermiÅŸti. CHP zihniyeti mart ayını çok sever. Mart geldi mi kanlanır, canlanır. Çünkü bu CHP ara rejim meraklısıdır, demokrasi dışı arayış sevdalısıdır. Muhterem EskiÅŸehirliler bugün 10 Mart. Hodri meydan, kimin ne bildiÄŸi varsa söylesin, neye gücü yetiyorsa onu yapmayı denesin. 10 Mart'ı hatırlatıyorum CHP yöneticileri, haydi gücünüz yetiyorsa ben EskiÅŸehir'deyim, Ankara'dayım hadi gelin diyorum. 31 Mart seçimlerinin 10 Mart'ta kesinleÅŸeceÄŸini söyleyenlere diyorum ki yüreÄŸiniz yetiyorsa, cesaretiniz varsa dilinizin altındaki baklayı çıkarın. EÄŸer Türkiye'yi karanlığa çekmek için uygun ortam kolluyorsanız, EskiÅŸehir ÅŸahit olsun ki sizden hesap sormak, sizin oyunlarınızı alt üst etmek bizim ÅŸeref konumuzdur. CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi üstünde tehlikeli polemikler tetiklenip provokasyonlar tertipleniyor. Buna izin vermeyeceÄŸiz. Zillet ittifakının tezgah ve tuzaklarını yine ve kökünden bozacağız."

Bahçeli, Türkiye'nin bekası ve yeni hükümet sisteminin geleceÄŸi için 31 Mart seçimlerinin Cumhur Ä°ttifakı'nın beklentilerine uygun neticelenmesini istediklerini belirtti.

1 Nisan sabahı büyük Türk milletinin gelecek ülkülerinin, güçlü ve kutlu yükseliÅŸinin bir müjdesi olacağını kaydeden Bahçeli, sözlerini ÅŸöyle sonlandırdı:

"31 Mart 2019'da milli bekamızın saÄŸlam ve sarsılmaz demokratik esaslara baÄŸlanmasını, Türkiye'nin önünü kesebilecek sinsi kurgu ve kuÅŸatmaların berhava edilmesini amaçlıyoruz. CumhurbaÅŸkanlığı Hükümet Sistemi'nin bir yol kazasına uÄŸrayıp, bir badireye muhatap kalıp meÅŸruiyetinin tartışmaya açılma riskinin milli irade vasıtasıyla bertarafını amaçlıyoruz. Bu vesileyle bir zamanlar aramızda olup da bir nedenle kopup giden ancak samimi piÅŸmanlık yaÅŸayan her kardeÅŸimi kucakladığımı, onlarla helalleÅŸme arzusu taşıdığımı tekraren ifade ediyorum. Gayret bizden, takdir EskiÅŸehirli kardeÅŸlerimden. Sefer bizden, zafer Allah'tan. Biz EskiÅŸehir'i çok seviyoruz."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.