Sosyal Medya

Güncel

İşgalci İsrail, Batı Şeria'da bir Filistinliyi daha şehit etti

İsrail güçleri, Batı Şeria'nın doğusundaki Ağvar bölgesinde "İsrail polisini araçla ezme girişiminde bulunduğu" iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdü.



Filistin SaÄŸlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, AÄŸvar bölgesindeki Eriha kenti yakınlarında Ä°srail güçleri tarafından açılan ateÅŸ sonucu Filistinli Selame Keabine'nin öldüÄŸü belirtildi.
 
Görgü tanıkları, olayın AÄŸvar bölgesindeki Zubeydat beldesinde meydana geldiÄŸini, Ä°srail askerlerinin Filistinlilerin olay yerine ulaşımını engellediÄŸini aktardı.
 
Öte yandan, Ä°srail polisinden yapılan yazılı açıklamada, AÄŸvar'daki 90. Cadde'de "ÅŸüpheli araç" bulunduÄŸuna iliÅŸkin bilgi alındığı ve araçta inceleme yapılırken hızla gelen baÅŸka bir araçtaki sürücünün "Dur" ihtarına uymaması ve polisi ezme giriÅŸiminde bulunması üzerine ateÅŸ açıldığı ileri sürüldü.
 
Araçtaki iki kiÅŸinin kaçtığı, başında maske bulunan sürücünün ise öldüÄŸü belirtilen açıklamada, araçta çalıntı eÅŸya ve saldırılarda kullanılan aletlerin bulunduÄŸu iddia edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.