Sosyal Medya

Güncel

Bakan Gül: Balon ittifakını FETÖ şişiriyor

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Millet İttifakı'nın sadece AK Parti'nin gitmesi için oluşturulan bir balon olduğunu belirterek, "Bu balonu FETÖ şişiriyor, ipini de Kandil'e veriyorlar. Bu balon ittifakı 31 Mart'ta söndürülecek" dedi.



Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Gaziantep BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Fatma Åžahin'in Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına katıldı. 
 
AK Parti milletvekilleri, MHP Milletvekili Muhittin TaÅŸdoÄŸan ve partililerin katıldığı açılışta konuÅŸan Bakan Gül, karşı tarafta yapılan ittifakın sadece AK Parti'nin gitmesi için bir balon olduÄŸunu söyledi. Gül, "Bu balonu FETÖ ÅŸiÅŸiriyor, ipini de Kandil'e veriyorlar. Bu balon ittifakı 31 Mart'ta söndürülecek" dedi.
 
​'Ä°MAMLARLA DALGA GEÇÄ°YORLAR'
 
CHP Balıkesir Edremit Belediye BaÅŸkan Adayı Selman Hasan Arslan ve CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin'in mikrofon açıkken yapılan konuÅŸmalarını da hatırlatarak tepki gösteren Bakan Gül, "Ezan okunuyor. CHP'li bir aday ezana saygıdan sesini kesiyor. O arada mikrofon açık, kendi aralarında konuÅŸuyorlar. Neler söylediklerini duymuÅŸsunuzdur. Ä°mamla, hocayla dalga geçiyor. Oyumu ÅŸuna vereceÄŸim, buna vereceÄŸim diyor. Bu milletimiz elinde mikrofon varken deÄŸil, mikrofon yokken, bu CHP'nin bu ittifakın ne anlama geldiÄŸini, bunların makyajının olmadığı zamanları da çok iyi biliyor. 31 Mart'ta Cumhur Ä°ttifakı'nın yanında dimdik durmaya devam edecektir" diye konuÅŸtu.
 
Yerel seçimlerde oyun ve tuzak kurmak isteyenlerin olduÄŸunu belirten Bakan Gül, "Birlik ve beraberliÄŸimizi bozmak isteyenler var. Ä°çerde ve dışarıda senaryo yazanlar var. Ama onlara ÅŸunları söylüyoruz; bu ülkenin geleceÄŸini Åžahinbey'in, Åžehitkamil'in torunları belirler" dedi.
 
AÇILIÅžI YAPTI
 
KonuÅŸmaların ardından Bakan Gül ile beraberindekiler AK Parti Gaziantep BüyükÅŸehir Belediyesi Adayı Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı.


Bakan Gül, daha sonra 5 bin 550 metrekare büyüklüÄŸünde inÅŸa edilen ve içerisinde 400 kiÅŸilik çok amaçlı salon, sergi salonu, açık amfi alanı, prova salonları, telli çalgılar, vurmalı çalgılar, ses ve piyano atölyeleri bulunan Åžehitkamil Sanat Merkezi'nin açılışını yaptı. 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.