Sosyal Medya

Güncel

Meral Akşener'den Erdoğan'ın sözlerine cevap: Hodri meydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Elazığ mitingindeki sözlerine İYİ Parti lideri Akşener'den cevap geldi. Akşener "Ben 28 Şubat'ın tanklı-tüfekli paşalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan șimdi niye korkayım? Hodri meydan!" dedi.



CumhurbaÅŸkanı Tayyip ErdoÄŸan'ın Elazığ mitingindeki sözlerine Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanı Meral AkÅŸener'den cevap geldi. AkÅŸener, "Ben 28 Åžubat'ın tanklı-tüfekli paÅŸalarından korkmamıșım da, zamanında onlardan korkanlardan È™imdi niye korkayım? Hodri meydan!" dedi.
 
ERDOÄžAN NE DEMÄ°ÅžTÄ°?
 
Meral AkÅŸener'in Denizli mitinginde kendisini hedef alan, "CumhurbaÅŸkanının terörist dediÄŸi Denizlililer, nasılsınız, iyi misiniz? Koca yürekli Denizlililer, size terörist dediler, iyi misiniz? 18 milyon seçmene terörist diyen bir CumhurbaÅŸkanı. Bunun ne kadar acı, kötü bir tanımlama olduÄŸunu biliyorsunuz. Bu arkadaÅŸ kutuplaÅŸtırarak, birbirimize düÅŸürerek bu politikayı 17 yıldır sürdürüyor" sözlerine CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan Elazığ mitingde ÅŸu sözlerle tepki gösterdi:
 
"Aydınlı efelere, MaraÅŸlı edelere, Karadenizli uÅŸaklara, Erzurumlu dadaÅŸlara eÄŸlence olsun diye terörist denmez. Bunun adı ÅŸaka deÄŸil, komiklik deÄŸil, olsa olsa hadsizliktir, edepsizliktir. DaÄŸdan aracılarla pusula geliyor, emir geliyor, direktif geliyor hemen ertesi gün Kandil'in mızıkacıları bize saldırıyorlar. Hanımefendinin kaçacak deliÄŸi de yok. Çünkü o milletvekili de deÄŸil. Onunla hemen hesaplaÅŸacağız. Onun hesabı ağır olacak. Milletimiz onlara sandıkta en büyük tokadı atacak. 31 Mart günü millet onlara ÅŸaka nasıl olurmuÅŸ sandıkta gösterecek. Åžimdi hanımefendi nasıl beÄŸendin mi? Bak Kürdistan diyor. Onunla omuz omuza yürüyorsun hanımefendi. Sen ErdoÄŸan'ın aÄŸzından kalkıp da halkına terörist ifadesini kullandığını asla ispat edemezsin. Bunun bedelini ödeyeceksin. Senin ortağın ödüyor iÅŸte, sen de ödeyeceksin. HDP ödüyor ödüyor zaten bitmiyor. Birileri cezaevinde süre dolduruyor, FETÖ'cüler dolduruyor, aynı yolda sen de düÅŸebilirsin.
 
Niye? Bu ülkenin CumhurbaÅŸkanı'na iftira atamazsın. Yalan söyleyemezsin. Türkiye yol geçen hanı deÄŸildir. Bir hukuk devletidir. Ne diyor? Biz arkamızı YPG'ye PKK'ya dayadık. Ben de buradan sesleniyorum, biz de arkamızı GakkoÅŸlara dayadık."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.