Sosyal Medya

SP Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık: ‘Yerelde ideolojiye bakmayın’

SP Batman Belediye Başkan Adayı İlhami Işık, Batman’ın bir yarısının 1950’li yıllarda diğer yarısının ise 2019 yılını yaşadığını belirterek yerel seçimlerde hizmet almak için ideolojik düşünmemek gerektiğini belirtti.



SP Batman Belediye BaÅŸkan Adayı Ä°lhami Işık, Batman’ın bir yarısının 1950’li yıllarda diÄŸer yarısının ise 2019 yılını yaÅŸadığını belirterek yerel seçimlerde hizmet almak için ideolojik düÅŸünmemek gerektiÄŸini belirtti. 

“PARTÄ°LER ARASI ZÄ°YARETLER Ä°NSANÄ° BÄ°R DAVRANIÅžTIR”
Saadet Partisi (SP) Batman Belediye BaÅŸkan adayı Ä°lhami Işık,  yerel seçimler çalışması kapsamında gazetemizin imtiyaz sahibi Ferit Tunç’u ziyare ederek gündeme iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulundu. partiler arası ziyaretlerin insani bir davranış olduÄŸunu dile getiren Işık, “Bir partiyi ziyaret ettiÄŸinizde bu bir etik davranıştır. Bu davranışınız bile hem sizin aleyhinize hem de ziyaret ettiÄŸiniz partinin aleyhine hoyratça eleÅŸtiriler olur. Urfa’da AK Parti’nin HDP’ye bir ziyareti oldu, kıyametler koptu. Etik davranma bile bir soruna bir probleme dönüÅŸtürülüyor. CHP’nin HDP’yi ziyaret etmesi ya da AK Parti’nin HDP’ye ziyareti insani bir davranıştır. Mesela ben HDP’yi ziyaret etsem linçe uÄŸrayacağım, CHP’yi ziyaret etsem yine linçe uÄŸrayacağım. Böyle bir dünya olabilir mi? Normal bir ziyaret gideceksin baÅŸarılar dileyeceksin. Siz de düÅŸüncelerinizi ileteceksiniz kamuoyu da bu düÅŸüncelere göre deÄŸerlendirecek.  Sorun bu insanı ziyaretlerin bile tartışılır hale gelmesidir” dedi. 
“20 YILDIR BURAYI YÖNETENLERÄ°N SUÇUDUR”
Açıklamalarının devamında çarpıcı deÄŸerlendirmelerde bulunan Işık, “Batman’ın yarısı 1950’li yıllarda, diÄŸer yarısı da 2019’da yaşıyor. Bundan baÅŸka ızdırap var mı? Bu bir utanç kaynağıdır. Sen nasıl olur o insanları orda dondurursun? Orada ki insanların her ÅŸeyleri farklı. YaÅŸam biçimleri farklı, hayat tarzları farklıdır. Sadece iktidar deÄŸil yerel iktidar partisinin bunu deÄŸiÅŸtirme ÅŸansı vardı. Bu 20 yıldır burayı yönetenlerin de suçudur. Hizmeti önünüze koymamış sadece ideolojik bakmış. Yerele ideolojik bakılmaz ki. Yerel yönetim bunu yapmasa da mevcut iktidar gereken hizmeti yapmalıydı” diye konuÅŸtu. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.