Sosyal Medya

Güncel

Fuad Sinyora ve Hizbullah arasında yolsuzluk gerilimi

Lübnan’ın eski Başbakanı Fuad Sinyora, Hizbullah’ın 'görev yaptığı sürece boyunca hazineden 11 milyar dolar harcama yaptığına' ilişkin açıklamasını yalanladı.



Lübnan'ın eski BaÅŸbakanı Sinyora, Müstakbel Hareketi milletvekilleri ve 14 Mart bloÄŸu liderlerinin de katıldığı bir basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuÅŸan Sinyora, Hizbullah'ın 'görev yaptığı sürece boyunca hazineden 11 milyar dolar harcama yaptığına' iliÅŸkin açıklamasını yalanladı. Sinyora, bu tarz kampanyaların amacının Saad Hariri de dahil olmak üzere Refik Hariri liderliÄŸindeki tüm hükümetlerin ve onun peÅŸinde gelen tüm baÅŸkanların imajını zedelemek olduÄŸunu vurguladı.

HÄ°ZBULLAH'A BASKI ARTIYOR

Öte yandan Ä°ngiliz parlamentosu, Ä°çiÅŸleri Bakanı Sacid Cavid'in Hizbullah'ı siyasi ve askeri kanadını da kapsayacak ÅŸekilde terörist örgüt olarak kabul etme kararını onayladı.

Åžarku'l Avsat'a açıklama yapan bir ABD'li yetkili de ABD BaÅŸkanı Donald Trump yönetiminin Hizbullah'a yönelik yeni yaptırımlar uygulamaya hazır olduÄŸu bilgisini verdi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.