Sosyal Medya

Ankara adayı Özhaseki: 100'e yakın belediyeye niye kayyum atandı?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, "'Kürdistan' diye bir yer var mı bizim ülkemizde? Ülkemizin baştan sona en ücra köşesine kadar adı tektir, o da Türkiye'dir. Onu da bölmeye kimsenin gücü yetmez" dedi.



Pursaklar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışında vatandaÅŸa hitabında sözlerine Cumhur Ä°ttifakı'nın neden kurulduÄŸunu anımsatarak baÅŸlayan Özhaseki, son yıllarda ülkenin bölünmesini isteyen grupların yerlerinde duramadıklarını söyledi.

Özhaseki, öncelikle 40-50 yıldır bu milletin başına bela olan PKK belasının bulunduÄŸunu belirterek, "GeçtiÄŸimiz 4 sene kadar önce çukur kazıp, devlet ilan etmeye kalktılar, şımardılar, kendilerinden geçtiler. Onlara öyle yüz verdiler ki liderleri televizyona çıktı saz çaldı, türkü söyledi, ÅŸirin adam gibi gösterdiler. Onlar da buldukları cesaretle öz yönetim ilan ettiler. Paçavralarını 'bayrak' diye çekip, güya devletimizi, topraklarımızı bölmeye kalktılar." ifadesini kullandı.

'KAFASI KANDÄ°L'DE OLAN SATILIK UÅžAKLAR Ä°Åž BAÅžINA GELMESÄ°N'

"Kafası Kandil'de olan satılık uÅŸaklar iÅŸ başına gelmesin" diye bir dertlerinin olduÄŸuna dikkati çeken Özhaseki, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: "Kafası, Pensilvanya'da olan sapıklar iÅŸ başına gelmesinler diye bir derdimiz var. Eskiden böyleleri var mıydı? Elbette vardı. 100'e yakın belediyeye niye kayyum atandı? Özellikle Kandil'in tayin ettiÄŸi adamlar, belediyelerde ne kadar para bulurlarsa çalıyorlar, daÄŸa gönderiyorlar. Tüm belediyelerin imkanları onların emirlerinde, onlara hizmet etmekten özellikle haz alıyorlar. Türkiye'deki gizli kapaklı yollardan giren esrar, eroin gibi ne kadar lanet iÅŸ varsa onlar tarafından yapılıyor. Bu adamların para çalmalarına, devletin dibine dinamit koymalarına göz mü yumalım? Elbette göz yummayacağız. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek."

'KÜRDÄ°STAN DÄ°YE BÄ°R YER VAR MI ÜLKEMÄ°ZDE?'

Birileri tarafından, "Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda da Cumhur Ä°ttifakı'na kaybettireceÄŸiz." ifadelerinin kullanıldığını söyleyen Özhaseki, "BaÅŸtan sonra skandal. Kürdistan nedir? Nereden çıktı bu laf? Kürdistan diye bir yer var mı bizim ülkemizde? Ülkemizin baÅŸtan sona en ücra köÅŸesine kadar adı tektir, o da Türkiye'dir. Onu da bölmeye kimsenin gücü yetmez. Gerçek niyetleri ortada. Böyle bir kirli pazarlık olmaz. Evlatlarımızın katiliyle bir araya gelinmez. O kan bulaÅŸan oylara talip olunmaz." diye konuÅŸtu.

'ANKARA BÄ°ZÄ°MDÄ°R, BÄ°ZÄ°M OLACAK'

MHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili YaÅŸar Yıldırım da bu seçimlerin yerel seçim deÄŸil, beka seçimi oluÄŸunu belirtti. Özhaseki ve AK Parti Pursaklar Belediye BaÅŸkan adayı Ayhan Yılmaz için seçimlerde destek sözü isteyen Yıldırım, CHP'nin hiç anket açıklayamadığını söyledi. Yıldırım, "Dün itibarıyla bir anket ÅŸirketi deÄŸil, birçok anket ÅŸirketinin ortak görüÅŸü ÅŸu; 'Mehmet Özhaseki solu solladı geliyor, Cumhur Ä°ttifakı geliyor, öne geçti'. Ankara bizimdir, bizim olacak." ifadelerini kullandı.

Özhaseki, SKM'nin açılışı öncesinde Pursaklar ilçesinde pazar esnafıyla bir araya geldi. Özhaseki, AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Naci Bostancı, AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah Ä°ÅŸler, AK Parti Pursaklar Belediye BaÅŸkan Adayı Yılmaz'ın yanı sıra bölge milletvekilleri, AK Parti ve MHP'den partililerin katılımıyla Pursaklar SKM'nin açılışını yaptı.

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.