Sosyal Medya

Güncel

O magandaya 1326 lira para cezası kesildi

Ambulansın önüne geçerek yol vermemeye çalışan sürücü M.E.Y.'nin poliste verdiği ifadede, "Avcılar istikametine ilerlerken sol şeritte olan ambulans sirenleri yaktı. Önümüzde ilerleyen aracı sıkıştırınca araç bir anda benin önüme kırdı, kaza yapacaktım. Ambulans sirenlerini kapatarak yoluna devam etti. Sonrasında sinirlendim" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen M.E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ve toplam 1326 lira para cezası kesildi.



D-100 Karayolu CevizlibaÄŸ mevkiinde lüks araç, ambulansın ilerlemesini engellemeye çalışırken görüntülenen M.E.Y. kısa sürede Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸü ekipleri tarafından yakalanmıştı.
 
Sürücüye, "Saygısızca araç kullanmak" suçundan 108 TL, "Geçilen aracın geçilme kurallarına uymaması" suçundan 108 TL ve "Åžerit izleme deÄŸiÅŸtirme kurallarına uymamak" suçundan 108 TL ve "Aksi bir iÅŸaret bulunmadıkça sürücülerin trafiÄŸi aksatacak veya tehlikeye sokacak ÅŸekilde birden fazla ÅŸerit deÄŸiÅŸtirmeleri" suçundan 1002 lira olmak üzere toplam olmak üzere toplam 1326 lira para cezası kesildi.
 
"SADECE ÅžOFÖR OLDUÄžUNU GÖRDÜM"
 
Sürücü adli iÅŸlemlerin tamamlanması için Bahçelievler Polis merkezine teslim edildi. Poliste ifade veren M.E.Y'nin aracın patronuna ait olduÄŸunu söylediÄŸi öÄŸrenildi. M.E.Y'nin ifadesinde, "Avcılar istikametine ilerlerken sol ÅŸeritte olan ambulans sirenleri yaktı. Önümüzde ilerleyen aracı sıkıştırınca araç bir anda benin önüme kırdı, kaza yapacaktım. Ambulans sirenlerini kapatarak yoluna devam etti. Sonrasında sinirlendim. Ambulansın içini gözle kontrol ettim. Sadece ÅŸoför olduÄŸunu gördüm. Camı açarak 'ne yapıyorsun' dedim. Ambulans sürücüsü bana el kol hareketi yaptı. Bir süre onun önünde gidip daha sonra ondan uzaklaÅŸtım" dediÄŸi belirtildi.
 
Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.E.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.