Sosyal Medya

Karamollaoğlu: Erdoğan HDP oylarına ne kadar talipse, biz de o kadar talibiz

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, HDP'nin Şanlıurfa'da büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adaylarını çekmesiyle ilgili, "Şunu bilsinler, Sayın Erdoğan HDP oylarına ne kadar talipse, biz de o kadar talibiz. Hiç farkımız yok. Birileri çekilmiş, çekilir" yorumunda bulundu.



Partisinin genel merkezinde düzenlediÄŸi basın toplantısında konuÅŸan Saadet lideri KaramollaoÄŸlu, CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın yerel seçim anketlerine iliÅŸkin ifadelerini deÄŸerlendirdi.

KaramollaoÄŸlu, "Düne kadar anketleri kendileri de manipüle ederek bir yere getiriyorlardı ama Saadet Partisinin anketlerde bir patlama yaptığını görünce ÅŸaşırdılar. 'Anketlere inanmıyoruz' diyor CumhurbaÅŸkanı. Yarın sandıktan çıktığı zaman daha büyük bir ÅŸokla karşı karşıya kalacaksınız. Çünkü bu gördüÄŸün rakamın birkaç misli çıkacak" iddiasında bulundu.

Partisinin her zaman terörün karşısında durduÄŸunu vurgulayan KaramollaoÄŸlu, HDP'nin Åžanlıurfa'da, büyükÅŸehir ve merkez ilçe belediye baÅŸkan adaylarını Saadet Partisi lehine çekmesine iliÅŸkin ÅŸunları söyledi:

"Burada bizim üzerimize yine gelecekler. HDP çekti, o halde bizi onunla itham ediyorlar. Åžunu bilsinler, Sayın ErdoÄŸan, HDP oylarına ne kadar talipse, biz de o kadar talibiz. Hiç farkımız yok. Onlar Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesten oy istiyorlar, biz de Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesten oy istiyoruz. Birileri çekilmiÅŸ, çekilir. Bizim, onların üzerinde bir etkimiz yok ki çekilin veya çekilmeyin diyelim."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.