Sosyal Medya

Güncel

ABD’de kargo uçağı düştü: 3 ölü

ABD’nin Teksas eyaletinde Boeing 767 tipi kargo uçağı düştü. Uçakta bulunan üç mürettebatın hayatını kaybettiği belirtildi.



Teksas eyaletindeki Houston kenti yakınlarında gece saatlerinde Boeing 767 tipi kargo uçağı Trinity Körfezi’ne düÅŸtü. Polis, uçakta bulunan üç mürettebatın da hayatını kaybettiÄŸini açıkladı. Federal Havacılık Kurulu (FAA) sözcüsü Lynn Lunsford yaptığı açıklamada, havalimanının 30 mil güneydoÄŸusunda Atlas Air Flight kargo uçağı ile radyo sinyalinin 12.45’te kesildiÄŸi ve uçağın düÅŸtüÄŸünü ifade etti. Lunsford, uçağın kara kutusunu bulmak üzere özel bir dalış ekibi görevlendirildiÄŸini ve olay yerine kurtarma ekipleri, helikopter, itfaiye ve çok sayıda ambulans sevk edildiÄŸini açıkladı.
 
BATAKLIÄžA DÜÅžTÜ
 
Houston Chambers County Åžerif Ofisinden Brian C. Hawthorne ise yaptığı açıklamada, uçağın 5 metre derinlikte bir bataklığa düÅŸtüÄŸünü, bu nedenle kara kutunun bulunmasının güç olacağını ancak enkazı kaldırma çalışmalarının baÅŸlatıldığını belirtti.
 
Kargo uçağının Florida’nın Miami kentinden Houston’daki George Bush Uluslararası Havaalanı’na iniÅŸe geçtiÄŸi sırada düÅŸtüÄŸü belirtildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.