Sosyal Medya

1968 yılından beri muhtar yeniden aday oldu ilk açıklaması: Mezara kadar...

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, kesintisiz 51 yıldır muhtarlık yapan 84 yaşındaki Yılmaz Yener, görevini 5 yıl daha sürdürmek için tekrar aday oldu.



Turgutlu ilçesinde yaÅŸayan Yılmaz Yener, ÅŸu anda yaklaşık 4 bin seçmenin bulunduÄŸu Altay Mahallesi'ne 1968 yılında muhtar seçildi.

O günden bu yana görevini yarım asırdır kesintisiz sürdüren Yener, 31 Mart'ta yapılacak seçimde bir kez daha aday oldu.

'BEN DE MUHTARLIK MEZARA KADAR'

Yener, 51 yıl önce arkadaÅŸlarının ısrarıyla muhtarlık seçimlerine girdiÄŸini söyledi.

GirdiÄŸi ilk yarışı kazandığını dile getiren Yener, "Böylelikle 1968'den bu yana kesintisiz bir ÅŸekilde seçimlerde hep kazandım ve muhtar olarak görevimi sürdürdüm" diye konuÅŸtu.

Sonraki süreçte mahallelinin kendisinden büyük memnuniyet duyduÄŸunu ve görevi sürdürmesini talep ettiÄŸini dile getiren Yener, muhtarlığın ÅŸerefli ve kutsal bir iÅŸ olduÄŸunu belirtti.

Yarım asırdır özellikle garibanlara destek olmaya çalıştığını anlatan Yener, "Fedakarlık gerektiren bir iÅŸ yaptığımızı düÅŸünüyorum. Mahallelinin sevgisini kazandım. Kimsenin kalbini kırmadım" diye

konuÅŸtu.

'KENDÄ°MÄ° BÄ°LDÄ°M BÄ°LELÄ° MUHTAR'

Altay Mahallesi sakinlerinden Ahmet Åžen de Yener'in çok sevilen bir kiÅŸi olduÄŸu söyledi.

Yener'in mahalleye çok hakim olduÄŸunu vurgulayan Åžen, "Her sokakta, her kapıda, her dükkanda kim var iyi bilir. Halkın ona büyük bir teveccühü var. Kendimi bildim bileli burada muhtar, bu seçimlerde yeniden muhtar seçileceÄŸini düÅŸünüyorum" dedi.Martta yapılacak yerel seçimde yeniden aday olduÄŸunu vurgulayan Yener, "Yaşımın ilerlediÄŸinin farkındayım. Nabız yokladım, halk beni istiyor. Bu yüzden tekrar aday olmaya karar verdim. Ä°nÅŸallah bende muhtarlık mezara kadar, yani Allah ömür verdiÄŸi yere kadar bu göreve devam edeceÄŸim" ifadelerini kullandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.