Sosyal Medya

Güncel

297 kişi istifa edip MHP'ye geçti

Mersin'in Tarsus ilçesinde aralarında eski ilçe başkan yardımcıları ile milletvekili aday adaylarının da olduğu 297 kişi İYİ Parti'den istifa edip MHP'ye geçti.



Mersin'in Tarsus ilçesinde aralarında eski ilçe baÅŸkan yardımcıları ve milletvekili aday adaylarının da olduÄŸu çok sayıda kiÅŸi, Ä°YÄ° Parti'den istifa edip MHP'ye katıldı.
 
Eski Ä°YÄ° Parti Ä°lçe BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet Erdem, bir düÄŸün salonunda düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada, Ä°YÄ° Parti kurucu üyeleri ve yöneticileri ile milletvekili aday adaylarının da arasında olduÄŸu 297 kiÅŸiyle istifa edip MHP'ye geçtiklerini söyledi.
 
Cumhur Ä°ttifakı'nın adaylarını destekleyeceklerini belirten Erdem, "Ä°YÄ° Parti saflarında birlikte yola çıktığımız, partinin Tarsus'ta kuruluÅŸunda çok büyük emeÄŸi bulunan, maddi ve manevi desteÄŸini esirgememiÅŸ deÄŸerli arkadaÅŸlarımız, üye olmuÅŸ, oy vererek desteÄŸini esirgememiÅŸ kardeÅŸlerimizle aldığımız önemli kararı kamuoyuyla paylaÅŸmak ve bu baÄŸlamda Ä°YÄ° Parti'den istifa edip MHP'ye geçerek, Cumhur Ä°ttifakı'nın adayı Åževket Can'ı desteklediÄŸimizi duyuruyoruz." diye konuÅŸtu.
 
MHP ROZETÄ° TAKTILAR
 
Tarsus Belediye BaÅŸkanı Åževket Can da partilerine yeni katılanlarla daha da güçlendiklerini vurgulayarak, "Tarsus'ta hiçbir ayırım yapmadan her yere adil ve eÅŸit hizmet götürmekteyiz. Ben tüm seçmenlerin oyuna talibim. Artık takım tutar gibi parti tutulmuyor. Ben Tarsus'ta yaÅŸayan 336 bin Tarsuslu hemÅŸehrimin belediye baÅŸkanıyım ve onların emrindeyim. 31 Mart seçimlerinde de Allah'ın izni, halkımızın takdiriyle sandıklarda oylarımızı patlatacağız." dedi.
 
KonuÅŸmaların ardından Can ve MHP Mersin Milletvekili Baki ÅžimÅŸek ile MHP Tarsus Ä°lçe BaÅŸkanı ErtuÄŸrul Bodur MHP'ye katılan kiÅŸilere rozet taktı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.