Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan: Bir gece ansızın gider, gereğini yaparız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Gaziantep Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 'Biz burada huzur ve güven içinde yaşarken, yanı başımızdaki kardeşlerimizi zalimlerin insafına, bombalarına, varil bombalarına bırakamayız. Bunu kimi zaman göstere göstere, kimi zaman da sessizce yaparız. Ama mutlaka elimizden gelen gayreti ortaya koyarız ve bir gece ansızın gider, gereğini yaparız.' dedi.



CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, AK Parti Gaziantep Belediye BaÅŸkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı'nda yaptığı konuÅŸmada, "Biz burada huzur ve güven içinde yaÅŸarken, yanı başımızdaki kardeÅŸlerimizi zalimlerin insafına, bombalarına, varil bombalarına bırakamayız. Bunu kimi zaman göstere göstere, kimi zaman da sessizce yaparız. Ama mutlaka elimizden gelen gayreti ortaya koyarız ve bir gece ansızın gider, gereÄŸini yaparız." dedi.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "CoÄŸrafyamızla hiçbir tarihi, insani iliÅŸkisi olmayanlar 12 bin kilometreden gelip Suriye'de cirit atarken biz elimiz kolumuz baÄŸlı mı duracağız? Türkiye'yi buradan uzak tutmak isteyenlerin derdi, Suriye halkını özgürlüÄŸe kavuÅŸturmak deÄŸil, tam tersine bataklığı derinleÅŸtirmektir." dedi.

"Biz burada huzur ve güven içinde yaÅŸarken, yanı başımızdaki kardeÅŸlerimizi zalimlerin insafına, bombalarına, varil bombalarına bırakamayız." diyen ErdoÄŸan, "Bunu kimi zaman göstere göstere, kimi zaman da sessizce yaparız. Ama mutlaka elimizden gelen gayreti ortaya koyarız ve bir gece ansızın gider, gereÄŸini yaparız." ifadesini kullandı.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Sorsanız hepsi DEAÅž'la mücadele için Suriye'de. DEAÅž'a ne yaptılar bilmiyoruz ama 1 milyona yakın Suriyeli kardeÅŸimizin ölümüne ya göz yumdular ya da doÄŸrudan ortak oldular.Son 2 yılda yaklaşık 8 bin DEAÅž mensubunu gözaltına aldık, bunlardan 2 bin 300'den fazlasını tutukladık." ÅŸeklinde konuÅŸtu.

ErdoÄŸan, "Bir yandan Ruslar ve Ä°ranlılar diÄŸer yandan Amerikalılarla, en baÅŸta Suriye'nin kendi halkıyla iÅŸ birliÄŸi içinde bölgemizi bu büyük felaketten kurtarmakta kararlıyız."dedi.

ErdoÄŸan, "Münbiç ve Tel Rıfat ile Fırat'ın doÄŸusundaki yerleri teröristlerden arındırdığımızda milyonlara varan Suriyeli, evine dönme imkanı bulacak." ifadesini kullandı.

'FÄ°YATLAR BÄ°RBÄ°RÄ°NÄ° TUTMUYOR'

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, "Çarşı pazarda, marketlerde fiyatlar, üreticiden alındıktan sonra aracılar vasıtasıyla tırmandırılıyor. Fiyatlar birbirini tutmuyor. Burada belediyelerimize büyük görevler düÅŸüyor. Benim vatandaşıma bu fiyatlarla mal satanları hesaba çekmeniz lazım. Hazırlıklarımız var, bunun uygulamasını yapacağız. Bunun adı fırsatçılıktır, tefeciliktir, hatta ülkeye ve millete ihanettir. " dedi.

ErdoÄŸan, ÅŸunları söyledi:

"Bir KOBÄ°'ye iÅŸini büyütmesi ve dolayısıyla istihdamı artırması için uygun ÅŸartlarda finansman saÄŸlıyoruz. Bazı kiÅŸilerin bu kaynağı iÅŸinde kullanmak yerine götürüp faize veya benzeri finans araçlarına yatırdığını duyuyoruz. Döviz kuru ve enflasyon konusunda çok abartılı öngörülerde bulunup fiyatlarını ÅŸiÅŸiren kimi ticaret erbabının, tam tersi geliÅŸmeler yaÅŸanmasına raÄŸmen aynı ÅŸekilde devam ettiÄŸine ÅŸahit oluyoruz."

GAZÄ°ANTEP ADAYLARI

ARABAN: Mehmet Özdemir
Ä°SLAHÄ°YE: Kemal Vural
NİZİP: Mehmet Sarı
NURDAÄžI: ÖkkeÅŸ Kavak
ÅžAHÄ°NBEY: Mehmet TahmazoÄŸlu
ŞEHİT KAMİL: Rıdvan Fadıloğlu
OÄžUZELÄ°: Mehmet Sait Kılıç (MHP)
KARKAMIŞ: Mehmet Seydi Yılmaz (MHP)

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.