Sosyal Medya

Şükrü Küçükşahin: Binali Yıldırım'ın isteksiz bir aday ve kavga var

Türkiye'nin yerel seçim atmosferine girdiği bugünlerde, sosyal medya üzerinden yaptığı yayınlarla gündemi değerlendiren bağımsız gazeteci Şükrü Küçükşahin, Binali Yıldırım'ın adaylığına ilişkin önemli iddialarda bulundu.



KüçükÅŸahin, TBMM BaÅŸkanı ve Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adayı Binali Yıldırım'ın isteksiz bir aday olduÄŸu deÄŸerlendirmesini yaptı. Yıldırım'ın sıkışmış durumda olduÄŸu, isteksiz bir adaylık sürecinin yaÅŸandığı ve kazanacağına dahi inanmayan bir aday profili çizdiÄŸini iddia etti.
 
"Kazanacağını bilen bir insan bu kadar açık bir anayasa ihlaliyle neden aday olsun ki?" sorusunu gündeme taşıyan KüçükÅŸahin, Yıldırım'ın istifa etmemesinin altındaki sebebini parti içerisinde olduÄŸunu iddia ettiÄŸi kavgaya baÄŸladı. KüçükÅŸahin, Meclis BaÅŸkanı'nın isteksizce Ä°stanbul'a geldiÄŸini söyledi.
 
Yerel seçim sürecinde CHP'ye de eleÅŸtirilerde bulunan deneyimli gazeteci, "CHP olarak bugüne kadar gittiÄŸi yolla engelleri aÅŸamayacak gibi gözüküyor. Åžaşırtsın bizi, baÅŸka ÅŸeyler yapsın." ÅŸeklinde konuÅŸtu.
 
Aday belirleme sürecine de deÄŸinen KüçükÅŸahin, AK Parti'nin ilk kez aday bulmakta çok zorlandığını belirtti. AK Parti'nin adaylarını "Ankara'da tutmuyor, Ä°stanbul'da itekliyorlar aday gitmek istemiyor." ÅŸeklinde deÄŸerlendirdi. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.