Sosyal Medya

Güncel

HDP'li vekilin hesabından 'Abdullah Öcalan öldü' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeğeni HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda amcasının öldüğünü bildirdi. Öcalan, daha sonra yaptığı açıklamada hesabının ele geçirildiğini yazdı. Daha sonra Öcalan'ın Twitter hesabından, 'Hainin soysuzun döneğin alnına vatan yazacağız' notuyla birlikte Türk Bayrağı paylaşıldı.



Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın yeÄŸeni HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda amcasının öldüÄŸünü duyurdu. Öcalan, daha sonra yaptığı açıklamada hesabının ele geçirildiÄŸini yazdı. Daha sonra Öcalan'ın Twitter hesabından, "Hainin soysuzun döneÄŸin alnına vatan yazacağız" notuyla birlikte Türk Bayrağı paylaşıldı.

Öcalan'ın öldüÄŸüne dair yeÄŸeni HDP Urfa Milletvekili Ömer Öcalan'ın Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı.

Sosyal medyada gündem olan tweet, kısa bir süre sonra kaldırılırken, Öcalan, hesabının ele geçirildiÄŸi açıklamasında bulundu.

HDP'li Öcalan'ın hesabından yapılan ilk paylaşımda, "Sevgili amcam, Kürtlerin lideri Abdullah Öcalan 22:31'de hastaneye kaldırılmış, yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen hayatını kaybetmiÅŸtir. Kamuoyuna duyurulur" ifadeleri yer aldı.

Paylaşımı silen Öcalan, hesabının ele geçirildiÄŸi açıklaması yaparak, "Twitter'da bir problem var arkadaÅŸlar herhalde hesap çalınmıştır" diye yazdı.

Öcalan, yaklaşık 2,5 yıl sonra ilk kez cumartesi günü ailesi ile görüÅŸmüÅŸtü.

HDP Urfa Milletvekili Öcalan, Abdullah Öcalan'ın bugün kardeÅŸi Mehmet Öcalan ile görüÅŸtüÄŸünü açıklamıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.