Sosyal Medya

Güncel

CHP'li isimden Didem Arslan'a çirkin sözler

CHP İzmit Seçim Koordinasyon Merkezi üyesi Hüseyin Erol, Habertürk sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a hakaret etti. Yılmaz, konuyu yargıya taşıyor.



CHP'li siyasetçi Hüseyin Erol, Habertürk TV program sunucusu Didem Arslan Yılmaz'a sosyal medyada hakaret etti. Haddini aÅŸan ve cinsiyetçi ifadelere tepki yaÄŸarken Didem Arslan Yılmaz, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi

CHP Ä°zmit Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) üyesi Hüseyin Erol, haddini aÅŸan cinsiyetçi hakaretle Türkiye'nin Nabzı programının moderatörü Didem Arslan Yılmaz'a saldırdı. Sosyal medyada tepki yaÄŸan mesajla ilgili açıklama yapan Didem Arslan Yılmaz, "Hakareti de aÅŸan, sadece beni deÄŸil bütün kadınları aÅŸağılamaya yönelik terbiyesiz ve hadsiz sözleri beni çok çok üzdü" dedi. Yılmaz, konuyu yargıya taşıyacağını söyledi.

Kadınları aÅŸağılayan cümleler kullandı

Sosyal medya hesabındaki mesajıyla okuyanı utandıran Erol, “Kader mahkumu olan vesikalı kadınların daha çok saygıyı hak ettiÄŸini düÅŸünmeye baÅŸladım” dedi. Erol bu ifadelerle sadece Didem Arslan Yılmaz'ın ÅŸahsını deÄŸil bütün kadınları da aÅŸağılamış oldu.

Bu ifadelere sosyal medyada tepki yaÄŸmasının ardından Erol, mesajını sildi. 

"Hadsiz sözleri beni çok çok üzdü"

Erol'un haddi aÅŸan sözlerine tepki gösteren ve konuyu yargıya taşıyacağını kaydeden Didem Arslan Yılmaz, ÅŸunları söyledi:

"Gazeteci ve televizyoncu olarak görevimizi yaparken, bazen övgü bazen de eleÅŸtiri alabiliyoruz. Bunlar çok doÄŸal ve biz de doÄŸal karşılıyoruz. Ama insan hakları ve kadına saygı konusunda çok duyarlı olduÄŸunu belirten CHP’nin Ä°zmit’teki bir yöneticisi onuruma ve namusuma dil uzatacak kadar ağır ifadeler kullanınca sabrın sınırı noktasına geldim. Söz konusu CHP yöneticisinin hakareti de aÅŸan, sadece beni deÄŸil bütün kadınları aÅŸağılamaya yönelik terbiyesiz ve hadsiz sözleri beni çok çok üzdü. Bu üzüntümü CHP Grup BaÅŸkan Vekili Özgür Özel ile de paylaÅŸtım ve gereÄŸinin en kısa sürede yapılacağını ifade etti. Bununla birlikte, Habertürk ve ben de kurumsal ve kiÅŸisel haklarımızı yargı önünde sonuna kadar savunacağız. Ä°ÅŸimi, sadece iÅŸimi yapmaya devam edeceÄŸimi söyleyerek, bu süreçte bana destek veren herkese teÅŸekkür ediyorum."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.