Sosyal Medya

Başörtülülere hakaret eden Deniz Çakır'dan açıklama

İstanbul'daki bir alışveriş merkezinde bulunan mekanda oturan, bir kısmı başörtülü 7 kadın, oyuncu Deniz Çakır'ın kendilerine hakaret içeren söylemlerde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.



BAÅžSAVCILIK SORUÅžTURMA BAÅžLATTI
 
Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı, suç duyurusu üzerine, oyuncu Deniz Çakır hakkında ''hakaret'' suçundan soruÅŸturma baÅŸlatmıştı.
 
DENÄ°Z ÇAKIR'DAN AÇIKLAMA
 
Deniz Çakır, konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yaptı.
 
Çakır, paylaşımında ÅŸu ifadeleri kullandı: 
 
"Zorunlu Açıklama
 
Sustum, çünkü böyle bir suçlama karşısında savunma yapmayı bile zul gördüm. Åžimdi okuyacaklarınız da bir savunma deÄŸil, bilgilendirmedir. Belli ki bunu yapmadığım zaman bazı kiÅŸiler iftira ve karamalarına devam edeceklerdir. 
 
30 Aralık 2018 günü, öÄŸleden sonra iki kadın arkadaşımla doÄŸum günümü kutlamak üzere gittiÄŸim mekanda yaÅŸananlar ile ilgili kamuoyuna yansıtılanlar gerçeÄŸi yansıtmamaktadır. ArkadaÅŸlarımla gittiÄŸimiz mekanda önce yan masamıza oturan kiÅŸiler hal ve hareketleriyle bizden rahatsızlık duyduklarını belli ettiler. Hatta bakışları ve vücut dilleri zaman zaman tacize de yaklasmistir. Bizi bilinçli olarak huzursuz ettiler. Daha sonra bizim kutlama ortamimizdan hoÅŸnut olmadıklarını belli ederek yer deÄŸiÅŸtirip baÅŸka bir masaya geçtiler..."
 
"GÖRÜNTÜLER Ä°NCELENEBÄ°LÄ°R"
 
"...ArkadaÅŸlarımla kutlama yaparken dogal olarak birbirimizin fotoÄŸraflarını çektiÄŸimiz sırada, bu sefer kendi fotoÄŸraflarını çektiÄŸimizi ima ederek bize sözlü olarak da sataÅŸtılar ve bu noktada aramizda kısa bir sözlü tartışma yaÅŸandı. Konu uzamadi kapandı. Aynı ortamda yaklaşık 20 dakika daha oturduk. Mekanda kameralar mevcuttur,görüntüler incelenebilir.. bu konuda hiçbir kaygı yaÅŸamamaktayım..."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.