Sosyal Medya

Güncel

Atlı polisler Taksim'de ilk görevlerinde

Yeni yıla Taksim’de girmek isteyen vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için alınan güvenlik tedbirler çerçevesinde, atlı polisler de Taksim Meydanı'nda ilk defa görev yaptı.



Yeni yıla Taksim'de girmek isteyen vatandaÅŸların huzur ve güvenliÄŸini saÄŸlamak için Taksim Meydanı ve Ä°stiklal Caddesi'nde tedbirler alındı.

Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸünün güvenlik tedbirleri kapsamında, Taksim Meydanı ve Ä°stiklal Caddesi'ne çıkan tüm yollar trafiÄŸe kapatıldı. Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın çevresi demir bariyerlerle kapatılarak anıta giriÅŸ ve çıkışlar kapatıldı.

Meydana açılan tüm sokaklarda polis ekipleri tarafından arama noktaları oluÅŸturuldu. Polis ekipleri, vatandaÅŸların ve turistlerin üst aramalarını yaparak meydana alıyor.

Özel harekat polisleri de Taksim Meydanı ve Ä°stiklal Caddesi boyunca muhtemel bir olumsuzluÄŸa karşı konuÅŸlandırıldı. Bazı özel harekat polislerinin dronesavar teçhizatıyla görev yaptığı görüldü.

Polis ekipleri, ÅŸüpheli görülen kiÅŸiler üzerinden GBT sorgulaması yapıyor. Ayrıca bazı polislere kangal ve akbaÅŸ cinsi köpekler de eÅŸlik ediyor.

Öte yandan bu yıl ilk kez atlı polisler Taksim Meydanı'nda görev aldı. Atlı polisler meydana gelebilecek olumsuzluklara müdahale edecek.

Ayrıca Taksim Meydanı ve çevresinde itfaiye ekipleri de hazır bekletiliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.