Sosyal Medya

Güncel

Sofuoğlu'dan 'Emirerlerim'e açıklama geldi

Mecliste ayaklarını masasının üzerine uzatarak masanın yanında duran danışmanlarını fotoğraflayıp "Emirerlerim" ifadeleriyle paylaşan ve sosyal medyada çok sayıda tepki alan AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, konuyla ilgili sosyal medyadan bir açıklama yayınlayarak "Siyasete espri katmak istedim" ifadelerini kullandı.



AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan SofuoÄŸlu, Meclis'te ayaklarını uzattığı masanın yanında duran danışmanları Semih BostanlıoÄŸlu ve Levent Yaman'ın yer aldığı fotoÄŸrafı, üzerine 'Emirerlerim' notu yazarak Instagram hesabından paylaÅŸmıştı. Ancak bu paylaşım, kısa sürede çok sayıda sosyal medya kullanıcısının tepkisiyle karşılaÅŸtı.

4 dakika sonra paylaşımı kaldıran Kenan SofuoÄŸlu, Instagram hesabından eleÅŸtirilere yanıt veren bir açıklama yaptı.

PaylaÅŸtığı fotoÄŸrafla 'siyasete espri katmak istediÄŸini' belirten ve eleÅŸtirilerin yanlış anlamalar üzerine yapıldığını ifade eden Milletvekili SofuoÄŸlu, açıklamasında ÅŸunları söyledi:

"Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduÄŸum paylaşım, kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doÄŸru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiye vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleÅŸtirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleÅŸtirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.