Sosyal Medya

Güncel

Serbest bırakılan Metin Akpınar'dan 'Erdoğan' açıklaması

Katıldıkları televizyon programında sarf ettikleri sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve götürüldüğü adliyede 'adli kontrol şartıyla' serbest bırakılan oyuncu Metin Akpınar, adliye çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili açıklama yaptı.



Katıldıkları televizyon programında sarf ettikleri sözler nedeniyle hakkında soruÅŸturma baÅŸlatılan ve götürüldüÄŸü adliyede 'adli kontrol ÅŸartıyla' serbest bırakılan oyuncu Metin Akpınar, adliye çıkışı CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ile ilgili açıklama yaptı.

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'a hakaret suçlamasıyla ifade veren oyuncu Metin Akpınar, "Bizim Sayın CumhurbaÅŸkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz katiyen olmaz. Biz ülkemizin refahı, milletimizin refahı için tercih ettiÄŸimiz temenni ettiÄŸimiz demokrasiyi anlatmaya çalıştık." dedi.

Metin Akpınar, Kartal'da bulunan Anadolu Adliye Sarayından çıkarak Kadıköy'deki evine geldi. Aracından inen Metin Akpınar, kısa bir açıklama yaptı.

"CUMHURBAÅžKANI'NA KARÅžI HAREKETÄ°MÄ°Z OLAMAZ"

Aracından inen Akpınar, kendisini bekleyen basın mensuplarına kısa bir açıklama yaptı. Açıklamasında, "Savcılık görevini yaptı. Bizden savunmamızı aldı. SöylediÄŸimiz sözlerle ilgili yorumlarımızı aldılar. Biz de dilimiz döndüÄŸünce inandığımız doÄŸruları tekrar anlatmaya çalıştık. Bize istinat edilen suçlardan hiç ilgimiz olmadığını anlatmaya çalıştık. Bizim Sayın CumhurbaÅŸkanımızı hedef gösteren, onun ismini anan, ona karşı bir hareketimiz katiyen olmaz. Biz ülkemizin refahı, milletimizin refahı için tercih ettiÄŸimiz temenni ettiÄŸimiz demokrasiyi anlatmaya çalıştık. Bunları anlattık. Hâkim bey de adli kontrol serbestliÄŸine karar baÄŸladı. Bizi azat ettiler. Ben iÅŸimi yaptım, görevimi yaptım."diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.