Sosyal Medya

Güncel

Bülent Turan Abdüllatif Şener hakkında konuştu: CHP'yi de satar

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener'e yönelik olarak "Herkes siyasi ihtiraslarıyla kör olan Şener'in karın ağrısını biliyor. Yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir" dedi.



AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulunda bazı bakanlıkların 2019 yılı bütçeleri üzerine yapılan konuÅŸmaların ardından söz alarak, CHP'li Abdüllatif Åžener'e tepki gösterdi.

'KONYA'DA YUHALANAN BÄ°RÄ°NE CEVAP VERMEKTEN UTANIYORUM'

KonuÅŸmasına "Konya'da sokaÄŸa çıkamayan, yuhalanan birine cevap vermeye mecbur kalmaktan utandığını" ifade ederek baÅŸlayan Turan, "Herkes Åžener'in karın aÄŸrısını biliyor. Åžener, siyasi ihtiraslarıyla kör olduÄŸu için utanmalıdır" dedi.
Siyasi körlük ile muhalefetin baÅŸka ÅŸeyler olduÄŸunu söyleyen AK Parti Grup BaÅŸkanvekili Turan, "KurduÄŸu partiden sonra en zıt partiye geçen kiÅŸi, yarın ilk fırsatta CHP'yi de satacaktır, aynı ithamları CHP'ye de yöneltecektir" ifadelerini kullandı.
 
"Saray, rant bütçesi" ÅŸeklindeki eleÅŸtirilere iÅŸaret eden Turan, bütçenin baÅŸtan aÅŸağı eÄŸitim bütçesi olduÄŸunu, en büyük payın eÄŸitim, saÄŸlık, sosyal hizmetlere ayrıldığını kaydetti.
 
Turan, bütçenin saray bütçesi olması halinde milletin, 17 yıl aynı partiye bütçe yapma hakkı vermeyeceÄŸini kaydetti. Turan, "2 milyon telefon faturasını görmeyenlerin, ÅžiÅŸli'yi, AtaÅŸehir'i, rezidansları görmeyenlerin, tutup tutup aynı belgelerle, sahte fotoÄŸraflarla, FETÖ'nün verdiÄŸi evraklarla ithamlarda bulunmasını doÄŸru bulmuyoruz. Sizin saray dediÄŸiniz bu milletin evi. Sayın ErdoÄŸan'ı Subayevleri'nden, KasımpaÅŸa'dan biliriz" diye konuÅŸtu.
Åžener ise Turan'ın, aÄŸza alınmayacak ÅŸeyler söylediÄŸini, hakaret niteliÄŸindeki bütün kelimelerini, üslubunu Turan'a iade ettiÄŸini söyledi. Åžener, Konya'da yuhalandığı, sokaÄŸa çıkamadığı ifadelerinin gerçeÄŸi yansıtmadığını, seçim çalışmasını Konyalıların ilgisiyle tamamladığını, bazı 'AK Partili trollerin' organize saldırıları olduÄŸunu ancak onların da hiçbir yerde 3-5 kiÅŸiyi geçmediÄŸini öne sürdü.

Sputnik

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.