Sosyal Medya

Bartın Vali Yardımcısı trafik kazasında hayatını kaybetti

Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender (46) geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. Vali Yardımcısı Kalender'in bir hafta önce evlendiği öğrenildi. Bartın Valisi Sinan Güner yaptığı açıklamada "Her zaman bir umut vardır ama artık kesin ölümünü teyit ediyoruz. Tabii olay sıcak şu anda adli bir olay. Cumhuriyet Başsavcımız burada onlar gerekli adli tahkikatı yapacaktır. Konu onlara aittir" dedi.



Kaza Amasra Tüneli çıkışında meydana geldi. 74 DA 402 plakalı otomobili ile Amasra’dan Bartın’a gelmekte olan Bartın Vali Yardımcısı Erkan Kalender Amasra tüneli çıkışında yolun kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince orta refüje çarptı. DiÄŸer sürücülerin kazayı haber vermesinin ardından olay yerine 112 acil saÄŸlık ekipleri sevk edildi.

TÜM MÜDAHALELERE RAÄžMEN KURTARILAMADI

SaÄŸlık görevlilerinin olay yerinde ilk müdahaleyi yaptığı Kalender, daha sonra ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kalender burada yapılan tüm müdahaleye raÄŸmen kurtarılamadı.

EŞİ SÄ°NÄ°R KRÄ°ZÄ° GEÇÄ°RDÄ°

Kazayı haber alan Kelander’in eÅŸi Enise Kalender sinir krizleri geçirirken, sakinleÅŸtiricilerle ayakta durabildi.

EskiÅŸehir doÄŸumlu olan Kalender’in kaza haberinin alınmasının ardından Bartın Valisi Sinan Güner, Bartın Belediye BaÅŸkanı Cemal Akın, Bartın Cumhuriyet BaÅŸsavcısı Adem Aydemir, Ä°l Emniyet Müdürü Ogün Vural, Ä°l Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı ve Ä°l SaÄŸlık Müdürü Dursun Koç, hastaneye gelerek Kalender'in durumu hakkında bilgi aldı.

Bartın Valisi Sinan Güner, kazaya iliÅŸkin yaptığı açıklamada, ‘’Vali Yardımcısı Erkan Kalender'in elim bir kaza sonucu kaybettik. Her zaman bir umut vardır ama artık kesin ölümünü teyit ediyoruz. Tabii olay sıcak ÅŸu anda adli bir olay. Cumhuriyet BaÅŸsavcımız burada onlar gerekli adli tahkikatı yapacaktır. Konu onlara aittir." dedi.

BÄ°R HAFTA ÖNCE EVLENMÄ°ÅžTÄ°

VALÄ°YARDÄ°MCÄ°SÄ°

Kalender'in bir hafta önce Enise Anül ile Amasra ilçesinde düzenlenen düÄŸün merasimiyle dünyaevine girdiÄŸi öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.