Sosyal Medya

Abdullah Gül ve Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi

CNN TÜRK'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programında açıklamalarda bulunan Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, Kemal Kılıçdaroğlu ile Abdullah Gül arasında yaklaşık 3 hafta önce bir görüşme gerçekleştiğini duyurdu.



Selvi CNN TÜRK canlı yayında görüÅŸmenin detaylarını ÅŸöyle açıkladı:

"Aslında sadece bir görüÅŸme deÄŸil, Sayın KılıçdaroÄŸlu ile kasım ayında yaptığı görüÅŸme var Sayın Abdullah Gül'ün. Daha önce de Ekim ayında Temel KaramollaoÄŸlu ile yapılan bir görüÅŸme var Abdullah Gül ile. Ben onu hem Abdullah Gül kanadına, hem de KaramollaoÄŸlu'nun bizzat kendisine sormuÅŸtum.

Burada paylaÅŸabiliriz. Sayın KılıçdaroÄŸlu 'güncel siyasete girmedik, dış politika ağırlıklı olarak görüÅŸtük. Dış politikadaki geliÅŸmeleri deÄŸerlendirdik. Demokratik hukuk devleti ve ekonomiyi konuÅŸtuk, ancak güncel siyasete girmedik' diye Kemal KılıçdaroÄŸlu'nun açıklamaları var.

"KARAMOLLAOÄžLU'NUN TALEBÄ°YLE..."

Sayın Temel KaramollaoÄŸlu ile olan görüÅŸme ise ekim ayında gerçekleÅŸiyor. KaramollaoÄŸlu'nun talebi üzerine gerçekleÅŸiyor, kendisi onu söyledi. 24 Haziran seçimlerinin sonuçlarını konuÅŸtuk, ufuk turu yaptık. GörüÅŸmede biz iki kiÅŸiydik, Sayın Gül'ün yanında da birisi vardı. Oldukça verimli bir görüÅŸme gerçekleÅŸtirdik, gerek olursa da yeniden bir görüÅŸme yapabiliriz, Abdullah Bey bizim eski dava arkadaşımız..."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.