Sosyal Medya

Güncel

CHP binasına saldırı: Cam çerçeve indirdiler

Kayseri'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocasinan ilçe binasına camları kırarak giren kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, içerdeki malzemelere zarar verdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.



Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Sahabiye Mahallesi'de CHP il binası altında yer alan Kocasinan ilçe binasına dün saat 21.00 sıralarında saldırı düzenlendi.

KimliÄŸi belirsiz kiÅŸi ya da kiÅŸiler, ilçe binasının camlarını kırarak içeri girdi. Saldırıyı gerçekleÅŸtiren zanlının, içeride yazıcılara, masalara, duvarlara, asılı fotoÄŸraflara, masalara, bilgisayarlara zarar verdiÄŸi belirtildi.

kayseride-chp-ilce-binasina-saldiri_9887_dhaphoto4

Olay sonrası soruÅŸturma baÅŸlatan polis güvenlik kamera görüntülerini de yakın takibe aldı. DiÄŸer yandan yere damlayan kan izleri de dikkat çekti. Saldırganın camı kırarken yararlanmış olabilecekleri ÅŸüphesi üzerinde duruluyor. CHP Ä°l BaÅŸkanı Ümit Özer, parti çalışmaları için Ankara'ya gittiÄŸi sırada olayın haberi verildiÄŸini ve yoldan döndüÄŸünü ifade ederek, "Güvenlik kamerası görüntülerine göre dün akÅŸam saat 21.00'de saldırgan ilçe teÅŸkilatımıza camları kırarak giriyor ve tüm elektronik eÅŸyalara, etrafa, mutfaÄŸa zarar veriyorlar. Polis ÅŸu an araÅŸtırıyor. Bu hain saldırıyı nefretle kınıyoruz. Hiçbir alçaklık bizi ilkelerimizden, mücadelemizde geri döndüremeyecek. Sonuna kadar halkımız için, ülkemiz için mücadeleye devam edeceÄŸiz" dedi.

Öte yandan, saldırı olayının ardından harekete geçen polis, Özgür T.'yi gözaltına aldı. Psikolojik sorunları olduÄŸu ve madde kullandığı ileri sürülen zanlıyla ilgili soruÅŸturma sürüyor.

kayseride-chp-ilce-binasina-saldiri_9887_dhaphoto2

kayseride-chp-ilce-binasina-saldiri_9887_dhaphoto3

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.