Sosyal Medya

Güncel

İBB Başkanı Uysal'dan İDO açıklaması: Vatandaşı yarı yolda bırakmayız!

İDO'nun iç hat seferlerini durdurma kararından vazgeçerek seferleri sürdüreceğini açıklamasının ardındankonuyla ilgili açıklamada bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal "Benzer şey tekrar olursa biz Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız." dedi.



Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye (Ä°BB) BaÅŸkanı Mevlüt Uysal, Ä°DO'nun seferlere devam etme kararıyla ilgili olarak "Åžirket tekrar bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereÄŸini yaparız. Åžuanda da hazır halde bekliyoruz. Ä°stanbullulara hayırlı olsun diyorum" dedi.

"Hazır halde bekliyoruz"

Uysal, Ä°DO'nun seferlerini devam ettirme kararıyla ilgili gazetecilerin sorularını cevapladı. Uysal, "Yapılan bir kamu hizmeti. Ä°DO'dan açıklama gelince biz 'vatandaşımızı maÄŸdur etmeyiz' demiÅŸtik. Gerekli hazırlığı yaptık. Feribotları iskelelerde hazır hale getirdik. Tabi bu arada ÅŸirketle görüÅŸmeler yaptık. Åžirket yetkilileri de bir deÄŸerlendirme yaptılar ve 'Biz bu kararımızdan geri dönüyoruz. Tekrar seferlerimiz devam edecek' dediler. Yakıt fiyatlarını gerekçe gösteriyorlardı. Petrol fiyatlarındaki düÅŸüÅŸün etkili olduÄŸunu düÅŸünüyorum. Ben ÅŸirket yetkililerine teÅŸekkür ediyorum. Ama olaki benzer ÅŸey tekrar olursa büyükÅŸehir belediyesi olarak vatandaşımızı yolda bırakmayız. Åžirket bu tür aksaklıkları ortaya çıkarırsa gereÄŸini yaparız. Åžuanda da hazır halde bekliyoruz. Ä°stanbullulara hayırlı olsun diyorum" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.