Sosyal Medya

Bahçeli'den MHP'li vekile sert tepki: Sözleri partimizi bağlamaz

MHP lideri Devlet Bahçeli'den partisinin Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un AK Parti ve ittifaka ilişkin sözlerine tepki geldi. Bahçeli, Enginyurt'un sözlerinin MHP'yi bağlamayacağını ifade etti.



Sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Bahçeli'nin paylaşımları ÅŸöyle:
 
Milliyetçi Hareket Partisi politikalarının nasıl teÅŸekkül ettiÄŸi, söz ve açıklama sınırının ne ÅŸekilde oluÅŸup olgunlaÅŸtığı belli ve bilinmektedir.
 
Parti yöneticilerimiz, parti üyelerimiz, milletvekillerimiz ve diÄŸer teÅŸkilat mensuplarımız belirlenmiÅŸ politik ilkelere aynen uymakla mükelleftir.
 
Bu kapsamda partimizin siyasi faaliyetlerinin belirlenmesinde, parti politikalarının tezahürüyle birlikte kamuoyuna aktarılmasında Ordu Milletvekilimiz Sayın Cemal Enginyurt’un deÄŸerlendirme ve açıklamaları Milliyetçi Hareket Partisi’ni baÄŸlamayacaktır.
 
Aziz milletimize ve siyasi muhataplarımıza saygıyla duyurulur.
 
CEMAL ENGÄ°NYURT NE DEMÄ°ÅžTÄ°?
 
Enginyurt AK Parti'ye yönelik olarak ittifak konusunda "AK Parti için durum 31 Mart'ta hiç de iyi görünmüyor. Gerek anketler gerekse sokak alarm veriyor. BaÅŸta Sayın CumhurbaÅŸkanı olmak üzere AK Parti hükümeti ve yetkililerine ÅŸunu net ÅŸekilde söyleyebiliriz: MHP, Cumhur Ä°ttifakı için bir kazançtır, kazanımdır. MHP ile birlikte girilecek bir seçimden büyük baÅŸarılar ortaya çıkacaktır, iyi neticeler, güzel sonuçlar alınacaktır. Aksini düÅŸünmek bile istemiyorum. 31 Mart akÅŸamı aksi olduÄŸu takdirde birileri Külliye'de çok ağır zılgıtlar yiyebilir. Herkes aklını başına alsın." demiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.