Sosyal Medya

Yeni Akit Yazarı: Geceyi sosyal medyada geçirenler, geceyi sokakta geçirenlere 'FETÖ' cü diyor!

Cihangir İslam’ın FETÖ’cülükle suçlanmasının haksız olduğunu söyleyen Yeni Akit Yazarı Ali Osman Aydın, AKİT TV moderatörüne tepki göstererek yazısının ilgili bölümünde şu ifadeleri kullandı:



Cihangir Ä°slam Meselesi

Tartışmalı sözleri sonrasında Cihangir Ä°slam, geçtiÄŸimiz günlerde Akit TV’deydi. Programı ilgiyle izledim. Ä°slam, programı bir süre sonra terk etti. Kendisine “FETÖ”cü denildiÄŸini söyledi. Moderatör kendisine FETÖ’cü dememiÅŸti ama rahatlıkla FETÖ’cü olarak yorumlanacak ÅŸeyler söyledi. Bu nezakete uygun deÄŸildi. “15 Temmuz’da halkı, 17 Aralık’ta FETÖ’yü savunuyorsunuz” böyle bir ifadeydi. Bu ifadeyi daha da garip yapan 15 Temmuz’da bizzat sokakta tankların karşısında olan birine, o geceyi “ilgili görevi gereÄŸi sosyal medyada geçiren” biri tarafından yöneltilmesiydi belki de. “Ä°lgili görev” neyse? O gecenin “ilgili görevi” sokakta olmak deÄŸil miydi? Zaten sorun da bu…

15 Temmuz’u sosyal medya başında geçiren kimi kiÅŸilerin, olaylar yatıştıktan sonra, o gece sokakta sabahlayanlara  kolaylıkla terör örgütü mensubu ithamında bulunabilmelerinde… Bu adil deÄŸil. Kabul edin ya da etmeyin, Mili GörüÅŸ geleneÄŸi FETÖ konusunda en günahsız geleneklerin başında gelir. Somut deliller olmadan, sırf eleÅŸtiri konularını baz alarak insanları terör örgütü mensubuymuÅŸ gibi göstermek veya bunu ima etmek, yanlış ve insafsızca bir davranıştır.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.