Sosyal Medya

Güncel

Yapı Kredi Bankasından flaş ‘Ahmet Kural’ açıklaması

Sevgilisi şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle davalık olan oyuncu Ahmet Kural'a bir kötü haber de reklam yüzü olduğu Yapı Kredi Bankası'ndan geldi.



Yapı Kredi Bankası, sevgilisi Sıla'ya ÅŸiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelen reklam yüzleri Ahmet Kural'la çalışmayacaklarını duyurdu. Bankanın açıklamasında "Ek karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak kaydı ile yargının vereceÄŸi nihai karara kadar geliÅŸmeleri yakından takip edeceÄŸiz" ifadesine yer verildi.

Cinsiyet eÅŸitliÄŸinin savunucusu olduklarını hatırlatan Yapı Kredi'nin konuyla ilgili açıklaması ÅŸöyle:

"Bankacılık sektöründe, toplumsal cinsiyet eÅŸitliÄŸi ve kadın hakları konusunda gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz çalışmalarla öncü rol üstlenen ve kadın istihdamı konusunda sektörüne uzun yıllardır liderlik yapan bir kurum olarak, reklam kampanyamızda yer alan oyuncu Ahmet Kural hakkında kamuoyuna yansıyan haberleri titizlikle takip etmekteyiz.

Bahsi geçen iddialar ve iddialara konu teÅŸkil eden davranışların bankamızın etkin anlayışı ile baÄŸdaÅŸması söz konusu deÄŸildir.

'EK KARAR VE YAPTIRIM HAKLARIMIZ SAKLI KALMAY KAYDI Ä°LE…'

​Konunun yargıya intikal etmiÅŸ olması sebebiyle, ek karar ve yaptırım haklarımız saklı kalmak kaydı ile, yargının vereceÄŸi nihai karara kadar geliÅŸmeleri yakından takip edeceÄŸiz. Bununla birlikte, mevcut iletiÅŸim çalışmalarımızı durdurduÄŸumuzu ve Ahmet Kural ile olan iÅŸ birliÄŸimize devam etmeyeceÄŸimizi ifade etmek isteriz.

BirleÅŸmiÅŸ Milletler Kadının Güçlenmesi Prensipleri'nin imzacısı olarak, iletiÅŸim çalışmalarımız da dahil olmak üzere iÅŸimizin her alanında toplumsal cinsiyet eÅŸitliÄŸinin savunucusu olduÄŸumuzu bir kez daha kamuoyuna saygı ile bildiririz."

Sıla, Kural ile yaÅŸadığı tartışma üzerine darp edildiÄŸini açıklayarak savcılığa ÅŸikayette bulunmuÅŸ ve koruma kararı aldırmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.