Sosyal Medya

Güncel

Kaşıkçı'nın cesedi bulundu mu? Emniyet açıkladı!

İngiliz haber sitesi Sky News, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra vücudunun parçalara ayrıldığı ve yüzü tanınmaz şekilde tahrip edildiğini iddia etmiş, bu iddiasını da cesedin parçalarına konsolosluk bahçesinde bulunduğunu ileri sürerek savunmuştu. İstanbul Emniyeti, Cemal Kaşıkçı'nın cesedinin bulunduğu yönündeki bu iddiaları yaptığı bir açıklama ile yalanladı.



Ä°ngiliz Sky News haber sitesi, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cansız bedeninin bir kısmının konsolosun evinin bahçesinde bulunduÄŸunu duyurdu. Bu iddialarla ilgili Ä°stanbul Emniyet'inden yalanlama geldi.

Ä°HA'nın haberine göre, Suudi Arabistan'ın Ä°stanbul BaÅŸkonsolosluÄŸu'na girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Suudi gazetecinin öldürüldüÄŸü Suudi kaynakları tarafından açıklanmıştı. Ä°ngiliz haber sitesi Sky News, Kaşıkçı olayı ile ilgili yeni bir iddia gündeme getirdi. Ä°ngiliz basını, Kaşıkçı'nın cansız bedeninin parçalara ayrıldığının ve vücut parçalarının Suudi konsolosun evinin bahçesinde bulunduÄŸunu iddia etmiÅŸti.

Ä°stanbul Emniyeti Ä°ngiliz haber sitesinin Türk kaynaklara dayandırdığı o haberi yalanladı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.