Sosyal Medya

Güncel

Bekir Bozdag gözyaşlarını tutamadı

Başkan Erdoğan grup toplantısında yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi. Erdoğan, Bahçeli'nin 'Bekir Bozdağ' açıklamasına, 'Yol arkadaşımı ona feda edemem' yanıtını verdi.



"YOL ARKADAÅžIMI ONA FEDA EDEMEM"
BaÅŸkan ErdoÄŸan'ın açıklamalarının satır baÅŸları:
 
"Tek tipçi bir metin özentisinin çocuklarımıza her sabah okutulmasının yeri var mıdır? Anayasa Komisyonu BaÅŸkanımızın kökeni ve meÅŸrebi üzerinden eleÅŸtirilmesinin kime ne faydası vardır? Ben ayrımcı deÄŸilim diyeceksin, Anayasa Komisyonu BaÅŸkanımız benim milletvekilim, bakanlık yapmış arkadaşımıza, bakanımıza hem hakaret, hem tehdit savuracaksın. Onun arkasında bizler varız. Bakanımıza yönelik bu tehdidi ve hakareti gerçekten bir genel baÅŸkana yakıştıramadım. Bu çok üzücüydü. Buna yol arkadaşımı feda edemem. Benim bu yol arkadaşımızın ırkçılıkla alakası yok. Kökeni Kürt olabilir ama kendisi bu millete hizmet etmenin ÅŸuurunda. Niye hedef saptırıyor, damgalama yapıyoruz."
 
ERDOÄžAN'IN AÇIKLAMALARI BEKÄ°R BOZDAÄž'I AÄžLATTI
BaÅŸkan Recep Tayyip ErdoÄŸan'ın Bekir BozdaÄŸ ile ilgili yaptığı açıklamalara BozdaÄŸ gözyaÅŸları eÅŸliÄŸinde dinledi.
 
DEVLET BAHÇELÄ°, BOZDAÄž HAKKINDA NE DEMÄ°ÅžTÄ°
Sayın BozdaÄŸ Kürdüm, özgürüm diyebilir. Dilini tutan yoktur. Sus otur yerine diyen de yoktur. Buyursun, mizaç ve meÅŸrebine müzahir deÄŸerlendirmesini yapsın. Türk milleti kendisini en güzel ve yüksek mevkilere taşımıştır. Ama kendisi Türk milletini düÅŸürmeyi aklından geçirmesin. Andımızı fıtrat ve köküne uygun okumak isteyen varsa kendi bilir. Ancak Türk milletinin Andına kimse karışmasın, hiç kimse ortalığı karıştırmasın. PKK'lıyım, bölücüyüm, Kürdistan için çalışırım diyen varsa cezası bellidir, sonuçlarına katlanacaktır. Uyarıyorum, Sayın BozdaÄŸ buna çok dikkat etsin. 81 ilde basın açıklaması yapan malum bir sendikanın baÅŸkanı da durum muhasebesi ve özeleÅŸtiriyi yapacak milliliÄŸi göstersin"

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.