Sosyal Medya

Güncel

Flaş gelişme! Otoparkta ikinci konsolosluk aracı

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na ait diplomatik plakalı araç, Sultangazi'de bir otoparkta bulundu. İnceleme kapsamında, 18 Ekim'de söz konusu otoparka diplomatik plakalı ikinci bir aracın daha girdiği tespit edildi.



Ä°stanbul Cumhuriyet BaÅŸsavcılığı'nın Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayına iliÅŸkin yürüttüÄŸü soruÅŸturmada yeni bir geliÅŸme yaÅŸandı

SoruÅŸturma kapsamında çalışmalarını sürdüren Ä°stanbul Emniyeti, baÅŸkonsolosluÄŸa ait "34 CC 1736" diplomatik plakalı bir aracın Sultangazi'de bir otoparkta park edilmiÅŸ halde olduÄŸunu belirledi. Bunun üzerine otoparka giden ekipler, söz konusu aracı park halinde buldu. Ekipler, güvenlik ÅŸeridi çekerek, otoparka giriÅŸ çıkışları engelledi.

KAMERALAR Ä°NCELENÄ°YOR

Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸü ekipleri, söz konusu araçta inceleme yapabilmek için baÅŸkonsolosluk ve baÅŸsavcılıktan izin talebinde bulundu. Öte yandan, otoparka olay yeri inceleme aracı da getirildi. Polis ekipleri, aracın kim tarafından ve ne zaman bırakıldığını belirlemek için güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

DÄ°PLOMATÄ°K PLAKALI BÄ°R ARAÇ DAHA TESPÄ°T EDÄ°LDÄ°

Polis ekiplerinin söz konusu otoparktaki çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında geriye dönük kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, 18 Ekim'de "34 CC 2665" diplomatik plakalı bir otomobilin otoparka girdiÄŸini ve bir süre içeride kaldıktan sonra çıktığını belirledi.

Ekiplerin bu araçla ilgili de çalışma yürüttüÄŸü öÄŸrenildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.