Sosyal Medya

Güncel

Saldırıdan bir gün önce 'Şehit olmak istiyorum' demişti

Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarının Kilis'teki camiye roketli saldırısında hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir'in ölümünden 1 gün önce "Şehit olmak istiyorum." dediği öğrenildi.



Afrin'deki terör örgütü PYD/PKK mensuplarının Kilis'teki camiye roketli saldırısında hayatını kaybeden ve ölümünden 1 gün önce "Åžehit olmak istiyorum." diyen 72 yaşındaki terzi Muzaffer Aydemir ile 60 yıldır aynı dükkanı paylaÅŸan kardeÅŸi Ä°zzet Aydemir, gözünü kırpmadan kendisinin de ÅŸehit olmaya gidebileceÄŸini söyledi.

Saldırıdan bir gün önce 'Şehit olmak istiyorum' demişti

Aydemir, Aşıt Mahallesi'ndeki taziye evinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan bir gün önce Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ve Belediye Başkanı Hasan Kara'nın kendilerini iş yerinde ziyaret ettiğini aktararak şöyle konuştu:

"Valimiz ve Belediye Başkanımız sağ olsunlar bizi severek sayarak geldiler, hal hatır sordular. İyi olduğumuzu söyledik ve abim dedi ki 'Allah'ın izniyle bu devlet o teröristlerin hakkından gelecek. Eğer beni askere alsalar şimdi hem gider inşallah hem de orada şehit olurum.' Bu dediği lafların üzerinden çok geçmedi, tam 27 saat sonra şehit haberi geldi. Sürekli 'Allah bizleri düşürmesin.' derdi."

Saldırıdan bir gün önce 'Şehit olmak istiyorum' demişti

Muzaffer Aydemir (saÄŸdan ikinci)

 

KÄ°LÄ°S HALKI ORDUSUNUN ARKASINDA

Aile olarak her zaman vatan ve millet sevgisini her ÅŸeyin üzerinde tuttuklarını dile getiren Aydemir, "O zalimlerin, düşmanların hakkından inÅŸallah geleceÄŸiz. Bu ordumuz ve devletimiz için hepimiz kenetlenmiÅŸiz. Daha ben 'Bu operasyon niye oldu?' diyeni duymadım. Tüm millet, Kilis halkı ordusunun arkasında. Bizi isteseler, biz de gideriz. Hem de gözümü kırpmadan arkama bakmadan ben de giderim. Her ÅŸey ÅŸeref ve namusumuz için. Önemli olan vatan, Allah ÅŸerefimizi namusumuzu ayak altına almasın, gözümü kırpmadan ben de ÅŸehitliÄŸe giderim."

Saldırıdan bir gün önce 'Şehit olmak istiyorum' demişti

"BUGÜN DÜĞÜN GÜNÜ"

Taziye evini ziyaret eden Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara da Muzaffer Aydemir'in kız kardeşini teselli etti.

Kara, yaÅŸlı kadının üzüntüsünü "Bugün düğün günü, üzülme günü deÄŸil. O en güzel ölümü tattı. Namazda ÅŸehitliÄŸe yürüdü." demesi üzerine yaÅŸlı kadın da "Haklısın ama bazen dayanmakta güçlük çekiyorum. Zaten abim de ÅŸehit olmak istiyordu. Ä°stediÄŸi oldu. Ben de onun arkasından ayda inÅŸallah bir hatim indiririm." diye konuÅŸtu.

Saldırıdan bir gün önce 'Şehit olmak istiyorum' demişti

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.