Sosyal Medya

Güncel

Hastanede bebek skandalına inceleme

Samsun'da özel bir hastanede çalışan stajyer hemşirenin yeni doğmuş bebeğe yaptıkları adeta şoke etti. Bu görüntüleri de hiç çekinmeden sosyal medya hesabından paylaştı. Sağlık Bakanlığı skandal görüntülerin ardından inceleme başlatıldığını duyurdu.



Samsun'da özel bir hastanenin yeni doÄŸan ünitesinde çalışan 2 hemÅŸirenin yeni doÄŸmuÅŸ bir bebeÄŸe müdahalesi tepkilere neden oldu. 

Show Haber'de yer alan görüntüde bebek aÄŸlamaya baÅŸlayınca genç hemÅŸire bebeÄŸi bir oyuncak gibi tuttu, yatağına yatırdı ve kendince susturmaya çalıştı.

Önce ağzını sıktı, sonra da ağzını kapattı. Bebeğin ağlaması kesilmedi aksine daha da arttı. Hatta yüzü kıpkırmızı oldu.

"SONRA LİNÇ EDİYORLAR" DİYEREK DALGA GEÇTİ

Görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan stajyer hemşire ağlayan bebeğin ağzını kapattığı o anlarda, 'Sonrasında linç ediyorlar' diyerek kamuoyundan gelen haklı tepkilere dalga geçti.

Onu kayda alan arkadaşı bile bir an için içinde bulunduğu hatanın farkına vardı ama o bu davranışına devam etti.

SAÄžLIK BAKANLIÄžI Ä°NCELEME BAÅžLATTI

AA'nın haberine göre, Sağlık Bakanlığınca, bazı basın yayın organlarında "Samsun'da özel hastanede skandal" başlığıyla yer alan haberler üzerine, Samsun Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

 Bakanlıktan, medyada yer alan haberler üzerine yazılı açıklama yapıldı.

Konuya ilişkin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldığı belirtilen açıklamada, "İnceleme neticesinde ihmal ya da kusuru olanlar hakkında gerekli işlemler uygulanarak, kamuoyuyla paylaşılacaktır." ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.