Sosyal Medya

Güncel

O pastanenin sahibinden ilk açıklama...

İstanbul Ümraniye'de bulunan bir pastanenin vitrininde dolaşan farenin videosu büyük yankı uyandırmıştı. O pastanenin sahibi bugün İnstagram üzerinden yazılı açıklama yaptı.



Ä°stanbul Ãœmraniye’de bir pastanede kaydedilen görüntüler çok konuÅŸulmuÅŸtu.  VatandaÅŸlar bir farenin vitrinde gezindiÄŸini ve kuru pastaları yediÄŸini görünce hemen telefonlarına sarıldı. Farenin tepsilerin üzerinde cirit attığını gören vatandaÅŸlar, çektikleri görüntüyü sosyal medyada paylaÅŸtı. Görüntü hızla sosyal medyada yayılırken, belediye ekiplerinin de pastaneyi mühürlediÄŸi öğrenildi.

INSTAGRAM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Pastanenin sahibi İskender Karaz, Instagram hesabından açıklama yaptı. Ümraniye Meydan'da yapılan kazı çalışması nedeniyle lağımın patladığını söyleyen Karaz, bu nedenle farelerin dükkana girdiğini iddia etti.

Ä°ÅŸte o açıklama: "Bugün Dilaver pastaneleri olarak talihsiz bir olay yaÅŸadık.Ãœmraniye Meydanı'nda yapılan kazı çalışmasında lağım patlaması sebebiyle çevreye sayısız farer yayılmıştır. Gece saatlerinde bu farelerden biri ÅŸubeye girmiÅŸtir. Sabah erken saatlerinde hemen fark edilip zabıtalarla birlikte müdahale edilmiÅŸtir. Temizlenmesi için ÅŸube bir kaç günlüğüne kapatılmıştır. Sabah ilk saatlerde fark edilmesiyle birlikte asla satış yapılmamıştır. Bu üzücü olay için herkesten özür dileyip asla güveninizi sarsan bir durum sizlere yaÅŸatmadık. Belgelerle de gerekli açıklanmayı sizlere sunacağız. Anlayışınız için teÅŸekkürler.."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.