Sosyal Medya

Güncel

Temel Karamollaoğlu: Bozulan adalet ve eğitim ülkenin sonu olabilir!

Karamollaoğlu, Türkiye’nin adalet ve eğitim sistemindeki bozukluğun insanları son derece tedirgin ettiğini belirterek, “Vatandaşların yüzde 85’i adalete güvenmiyor. Güvensizlik ortamlarında sosyal sorunların ortaya çıkması kaçınılmaz. Bir ülkede adalet ve eğitim mekanizması bozulursa bu, o ülkenin sonu olabilir” dedi.



Saadet Partisi Genel BaÅŸkanı Temel KaramollaoÄŸlu, Genel Merkez Kadın Kolları’nın düzenlediÄŸi eÄŸitim kampında, ‘Türkiye’nin Meseleleri ve Çözüm Yolları’ adlı bir sunum gerçekleÅŸtiren KaramollaoÄŸlu, Türkiye’nin dar bir boÄŸaza girdiÄŸini hatırlatarak, yapılan tüm ikazlara raÄŸmen dost gördükleri ülkeler tarafından sürekli aldatılan bir ülke konumuna düştüğünü söyledi.

 

BOZULAN ADALET VE EĞİTÄ°M SÄ°STEMÄ° BÄ°R ÃœLKENÄ°N SONU OLABÄ°LÄ°R…

Türkiye’de adalet ve eÄŸitim sistemi hakkında da deÄŸerlendirme yapan KaramollaoÄŸlu, son günlerde adalet ve eÄŸitim sistemlerindeki bozukluÄŸun insanlarımızı son derece tedirgin ettiÄŸini söyledi. VatandaÅŸların yüzde 85’i gibi bir kesimin adalete güveninin kalmadığını belirten KaramollaoÄŸlu, güvensizlik ortamlarında sosyal sorunların ortaya çıkmasının kaçınılmaz olduÄŸunu vurguladı. Bir ülkede eÄŸitim ve adalet mekanizmasının bozulmasının o ülkenin sonu olabileceÄŸini vurgulayan KaramollaoÄŸlu, acilen tedbirler alınması gerektiÄŸini söyledi.

ACÄ°LEN BÄ°R ARAYA GELMELÄ°

Ä°slam ülkelerinin önemli yer altı ve yer üstü zenginliklerine sahip olduÄŸunu hatırlatan KaramollaoÄŸlu, “Buna raÄŸmen Ä°slam ülkeleri Batılı ülkelerden medet umuyor. Ä°slam ülkelerinin her zamankinden çok Ä°slam birliÄŸine ihtiyacı var. Özellikle uluslararası kurumların ve NATO ’nun Ä°srail lehine hareket etmesi, Batılı zihniyetlerin tek bir çatıda birleÅŸmesi karşısında hakkı üstün tutan zihniyetlerin acilen bir araya gelmesi gerekiyor” dedi.

 

 

Kaynak : Milli Gazete

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.